ECturn Inside de la GEZE este „Castigatorul anului 2014” al premiilor Interior Innovation Award


Sistemul de actionare automata pentru usi batante unidirectional ECturn Inside de la GEZE a fost votat „Interior Innovation Award – Castigatorul anului 2014”. Aceasta onoare este acordata de catre Consiliul German de Design cu ocazia Targului international de mobilier IMM Cologne.

Premiile Interior Innovation Award sunt considerate ca fiind unele dintre cele mai renumite premii de design din industria de mobilier. Premiile se acorda pentru perfomante de top  inovatoare pentru toate sectoarele de produse ale industriei, distinctiile fiind impartite pe categoriile „Selectie", „Castigator" si „Best of Best". Criteriile de evaluare includ calitatea sau functionalitatea designului si confortul in utilizare. Juriul international este format din designeri, precum si din reprezentanti ai institutiilor de design si ai presei. Toti „Castigatorii", inclusiv sistemul de actionare automata pentru usi batante unidirectional ECturn Inside de la GEZE, vor fi prezentati in cadrul unei expozitii dedicate premiilor Interior Innovation Award din cadrul Targului IMM Cologne 2014, care va avea loc la Koln, intre 13 si 19 ianuarie 2014. In etapa a doua, dintre „Castigatori", juriul va alege 15 produse pentru a primi premiul „Interior Innovation Award - Best of Best 2014".

 

Sistemul de actionare automata pentru usi batante unidirectional ECturn Inside: Accesibilitate insotita de design estetic

Accesibilitate si siguranta - combinate cu o libertate maxima de design: acestea precum si alte caracteristici reprezinta ceea ce ofera noul sistem de actionare pentru usi batante ECturn Inside. Datorita dimensiunilor reduse, actionarea poate fi integrata in foaia sau in tocul usii, iar, astfel, nu vor exista compromisuri in ceea ce priveste aspectul usii. Actionarea poate fi instalata pe o gama variata de foi de usa avand grosimea minima de 55 mm, latimea de pana la 1.100 mm si greutatea de pana la 125 kg. O gama versatila de functii speciale, precum controlul la distanta sau semnalele acustice, face posibila o varietate de cerinte de utilizare. Sistemul ECturn Inside poate functiona in modurile economic si automat. In modul economic, sistemul actioneaza usile batante la o viteza redusa, asigurand astfel nivelul de siguranta DIN 18650. Senzori de siguranta suplimentari pot fi conectati cu usurinta datorita interfetelor standardizate. In cazul unei pene de curent, o baterie reincarcabila optionala garanteaza un nivel maxim de siguranta, in acelasi timp, usa putand fi deschisa manual.