GEZE - GEZE hat ein Herz für ungewöhnliche Tiere
Adăpostul de la Amtzell
Adăpostul „Lebenswürde für Tiere e.V.”
GEZE - ein Herz für ungewöhnliche Tiere
Porc în adăpost
Cal în adăpostul de la Allgäu
GEZE - ein Herz für ungewöhnliche Tiere
Câinele „Sugar”

GEZE - o inimă pentru animale

Christiane Rohns, fondatoarea şi responsabila principală a adăpostului de animale;„Lebenswürde für Tiere e.V.“ , şi-a făcut o misiune din a oferi un cămin decent animalelor abuzate şi neglijate. În fostul grajd de lângă Amtzell im Allgäu trăiesc aproximativ 300 de animale, printre care raţe, pisici şi câini, precum şi cai, dar şi animale exotice precum lame sau un porc vietnamez pitic.

În special pentru câinii cu tulburări de comportament, doamna Rohns găseşte imediat o cale de comunicare şi poate astfel să recreeze o bază de încredere între om şi animal. Ea reuşeşte să facă din nou, din câinii traumatizaţi şi clasificaţi drept periculoşi, animale de companie de încredere, pentru a-i putea încredinţa apoi unor stăpâni cu experienţă.

Iubitoare şi proprietară de animale Brigitte Vöster-Alber, director general al GEZE GmbH, sprijină asociaţia prin donaţii permanente. Reconstrucţia şi extinderea activităţii, cheltuielile pentru hrană şi alte materiale consumabile necesită mulţi bani. Asociaţia este dependentă de astfel de donaţii generoase pentru a putea ajuta şi în viitor animale abuzate.

http://www.der-gnadenhof.de/

 
Donaţii:
Număr de cont 137 241
Gnadenhof »Lebenswürde für Tiere e.V.«
Kreissparkasse Ravensburg, Banca numărul de cod 650 501 10