GEZE - GEZE-Products im Shopping Centre, Istambul
Centrul comercial Kanyon din Istanbul
GEZE - TS 500 E floor springs, Kanyon Shopping Centre, Istanbul
Amortizor hidraulic cu montare în pardoseală TS 550
GEZE - Slimdrive SL, Kanyon Shopping Centre, Istanbul
Slimdrive SL
GEZE - Slimdrive SL, Kanyon Shopping Centre, Istanbul
Slimdrive SL

Viaţa, munca şi cumpărăturile într-o ambianţă futuristă

Birou de arhitectură: Jerde Partnership, Los Angeles

Centrul comercial Kanyon este un centru comercial din nordul metropolei Istanbul, care îmbină în chip neobişnuit cumpărăturile, viaţa şi munca.

Pe o suprafaţă de 37500 m², complexul de clădiri oferă vizitatorilor posibilitatea de a se bucura de toate aspectele shopping-ului în toate tipurile de magazine. Cele 179 de apartamente oferă rezidenţilor săi ceea ce ar trebui să ofere în mod normal în suburbii: natură, linişte şi destindere. O clădire de birouri de 26 de etaje completează centrul comercial, transformându-l într-un complex de clădiri futurist. Cei care lucrează acolo profită de ambianţa plăcută a centrului comercial.

Proiectată de biroul de arhitectură „Jerde Partnership” din Los Angeles, centrul comercial futurist atrage în special prin curbele arcuite, care se întrepătrund în jurul pieţei centrale. Ceea ce este deosebit la conceptul centrului comercial Kanyon este faptul că nu a fost proiectat pentru a fi numai clădire de birouri sau pur şi simplu centru comercial, ci şi un spaţiu al confortului.

Acest loc special a fost completat într-o manieră optimă de către GEZE cu ajutorul produselor sale. Acţionarea de uşi glisante Slimdrive SL cu operator de numai 7 cm înălţime se integrează perfect şi discret în faţada modernă. De asemenea, amortizorul hidraulic cu montare în pardoseală TS 500E prezent la intrările diferitelor magazine şi cu ajutorul căruia blocarea electromecanică a intrării poate fi menţinută practic deschisă.