GEZE Slimdrive im Shopping Centre, Krämaren, Schweden
GEZE Slimdrive în centrul comercial, Krämaren, Suedia

Krämaren din oraşul suedez Örebro

„Krämaren” este un centru comercial din oraşul suedez Örebro, pe care GEZE l-a dotat cu produsele IGG şi Slimdrive în zona de intrare.

Proiectul a venit din partea unuia dintre principalii antreprenori în construcţii din Suedia, NCC Construction Sverige AB, fiind conceput de arhitecţii firmei Sweco FFNS Arkitekter AB. Suprafaţa comercială a centrului comercial este de 10350 m² şi este vizitată anual de 4 milioane de oameni.

În cazul Slimdrive SL , în operatorul de numai 7 cm înălţime se ascunde sistemul de acţionare puternic pentru uşi glisante automate, care se integrează elegant în orice faţadă dreaptă. Integrarea perfectă şi în cele mai suple faţade din sticlă este posibilă, fără dublarea riglelor sau utilizarea profilurilor de susţinere. Datorită înălţimii reduse, acţionarea trece aproape neobservată, fiind în acelaşi timp foarte performantă şi adecvată excepţional pentru cicluri de trafic intens. Montarea şi reglajele, precum şi upgrade-ul în faţadele existente, pot fi efectuate rapid şi simplu. Un motor de mare putere, fără uzură şi întreţinere, pune în mişcare mecanismul de rulare aproape fără niciun zgomot.

În cazul sistemului integrat din sticlă GEZE IGG, profilurile şi feroneria sunt montate discret între geamuri – fără piese aplicate sau vizibile pe suprafaţa din sticlă.