GEZE TS 550 IS, Leonardo Glass Cube, Bad Driburg
GEZE TS 550 IS, Leonardo Glass Cube, Bad Driburg
Leonardo Glass Cube, Bad Driburg
GEZE TS 500 IS

Estetica sticlei în proiecte sofisticate

Birou de arhitectură: 3deluxe, Wiesbaden

Sistemele integrate realizate complet din sticlă (IGG) se numără printre cele mai inovatoare soluţii de pe piaţa sticlei. Acolo unde feroneria şi profilurile afectau până în prezent estetica elementelor din sticlă, sistemul GEZE IGG creează libertate în proiectare.

GEZE IGG integrează profilurile şi sistemul de feronerie între panourile de sticlă aliniate, în aşa fel încât să se obţină o suprafaţă continuă – fără piese vizibile sau aplicate pe suprafaţa din sticlă. Suprafaţa de calitate ridicată asigură transparenţă absolută şi lejeritate optică. Întreaga „inteligenţă” a ferestrelor se găseşte între panourile din sticlă. Întrucât imprimarea de pe marginea sticlei, pe partea interioară a geamului, ascunde tehnologia, design-ul cursiv al faţadei poate fi realizat fără întrerupere şi indiferent dacă sistemele modulare de pereţi glisanţi, uşile glisante şi rotative manuale sau automate, uşile pendulare sau batante fac parte din plan. GEZE IGG poate fi utilizat în cazul faţadelor complet din sticlă în interior sau exterior, al sistemelor de uşi despărţitoare fixe sau flexibile, de exemplu în hale de congres sau expoziţionale, centre comerciale, bănci, centre de comandă sau secţiuni de birouri. Posibilităţile de configurare sunt variate. GEZE IGG îndeplinesc astfel cele mai diverse cerinţe: prin motive serigrafiate sau utilizarea unor tipuri speciale de sticlă se pot transpune cerinţe individuale de design. GEZE IGG îndeplineşte şi roluri funcţionale, cum ar fi protecţia termică, acustică sau cerinţele de siguranţă ridicate. Toate avantajele cunoscutelor sisteme de feronerie de la GEZE se menţin fără restricţii în cazul soluţiilor IGG. În plus, sistemul se distinge prin numeroase posibilităţi de reglare, efortul redus de întreţinere şi confortul ridicat. 

Sistemul integrat realizat complet din sticlă (IGG) cu amortizor hidraulic montat în pardoseală TS 550 IS de la GEZE pentru uşi cu două canaturi, încorporat în Leonardo Glass Cube, clădirea de congrese şi expoziţii destinată furnizorilor de articole din sticlă inaugurată în 2007 în Bad Driburg, accentuează îmbinarea din structuri moi fluide şi un veşmânt liniar, clar. Acestea contribuie la realizarea obiectivului de transformare a expozanţilor din mărci de sticlă în companii de lifestyle.