GEZE - overhead door closers with guide rail. Hôpital d'Orsay, Paris
Powerdrive HT
GEZE - overhead door closers with guide rail, Hôpital d'Orsay, Paris
Powerdrive HT
GEZE - door closer TS 3000 V, Hôpital d'Orsay, Paris
TS 3000 V
GEZE - Powerdrive HT,Hôpital d'Orsay, Paris
Powerdrive HT

Cu uşi ermetice de la GEZE, microbii rămân afară

Birou de arhitectură: Paillard Polizza, Paris

În cadrul renovării spitalului Hôpital d’Orsay, plin de istorie, situat la marginea Parisului, au fost renovate reanimarea, recepţia şi administraţia spitalului.

Totuşi, s-a pus un accent deosebit pe reconfigurarea sălilor de operaţii. Pentru a satisface standardele moderne, asigurarea împotriva microbilor este deosebit de importantă.

Noile uşi ermetice de la GEZE, acţionate de Powerdrive HT*, dispun de o etanşeitate deosebit de bună, care este foarte importantă în special în zonele aseptice. Fiind compusă din două elemente principale, canatul uşii şi acţionarea, Powerdrive HT v.a. este concepută pentru clinici, îngrijire sanitară, laboratoare şi farmacii. Canatul din oţel inoxidabil al uşii este prevăzut cu garnituri de etanşare speciale şi se aplică pe cadrul uşii. Acesta funcţionează atât în condiţii de presiune ridicată, cât şi de presiune redusă. Carcasa acţionării are o formă specială care împiedică depunerea prafului. În plus, GEZE a instalat diferite amortizoare hidraulice cu montare pe suprafaţă cu şină de glisare GEZE TS 3000 V.

*momentan disponibilă numai în Franţa