GEZE - MSW Sliding wall element, Mövenpick Hotel, Stuttgart Airport
Sistem MSW de pereţi amovibili cu design
Slimdrive EMD
GEZE - MSW Sliding wall element, Mövenpick Hotel, Stuttgart Airport
Detalii: sistem MSW de pereţi amovibili

GEZE deschide uşile în hotelul Mövenpick de lângă aeroport

Birou de arhitectură: Reichel & Stauth, Braunschweig

Hotelul cu opt etaje a fost ridicat după planurile arhitecţilor din Braunschweig Reichel şi Stauth în partea estică a parcării cu timp limitat de lângă terminal. Faţada din sticlă are un corp marcant în formă de H rotunjit. Vitrajul generos în nuanţe de roşu oferă o incidenţă optimă în toate zonele.

GEZE a dotat modernul hotel cu tehnică pentru clădiri. Toate uşile camerelor sunt dotate cu amortizoare GEZE TS 4000 pentru o închidere sigură. Sala de conferinţe conţine mai multe sisteme de uşi glisante automate GEZE ECdrive pentru o acţionare fiabilă şi economică. În zonele publice, de exemplu în foaier, s-a utilizat sistemul de amortizoare hidraulice cu numeroase variante TS 5000 modelul R-FS. În caz de incendiu, blocarea este dezactivată, iar uşa se închide de la sine. GEZE Slimdrive EMD este singurul sistem de acţionare de uşi rotative cu operator de numai 7 cm înălţime şi se integrează aproape nevăzut în zona foarte frecventată a barului, permiţând personalului un acces confortabil la bucătărie.

Design-ul interior al hotelului a fost realizat de celebrul designer Matteo Thun. Un accent optic în spaţiile pentru oaspeţi şi pe holuri îl constituie sistemele de pereţi amovibili cu design GEZE MSW decorat cu cornuri de cerb şi motive silvice. Poziţiile diferite ale sistemului oferă hotelului prin elemente mobile din sticlă o partiţionare flexibilă şi transparentă a spaţiului. Posibilitatea unui design propriu conferă un look individualizat şi inconfundabil.

Arhitectura hotelului şi ambientul său fac din complexul hotelier un loc al trăirilor senzoriale pentru toţi vizitatorii. Astfel, acesta asigură o şedere plăcută oamenilor de afaceri, vizitatorilor de târguri, dar şi călătorilor.