GEZE - automatische Türantriebe bei Radiance of the Seas
Slimdrive SL
GEZE - Türschließer bei Radiance of the Seas
Slimdrive SL

GEZE pe mare

„Radiance of the Seas” cu un tonaj de 90090 părăsea la 14 octombrie docul de construcţii acoperit şi era transferat la 20 ianuarie pe Eme în direcţia Eemshaven (Olanda). Pe zece etaje se oferă lux în stare pură. Una dintre cele mai mari atracţii este centrul înalt de 10 etaje construit din sticlă, cu lifturi din sticlă, care oferă priveliştea mării fără obstacole. Pe o lungime de 293 de metri, până la 2100 de pasageri pot fi alintaţi de către 800 de angajaţi.

Pentru această navă de croazieră inovatoare, GEZE GmbH a livrat sisteme de acţionare automate de uşi, precum TSA 160, soluţii speciale în zonele de intrare şi amortizoarele hidraulice TS 3000 V şi TS 5000. Astfel, nimic nu stă în calea unei croaziere „fără obstacole”.

Meyer Werft
Meyer Werft din Papenburg este de mulţi ani proprietate familială. Cu cei peste 200 de ani de istorie, se numără printre cele mai moderne şantiere navale din lume. În 1987 a fost inaugurat unul dintre cele mai mari docuri de construcţie din lume, în care iau naştere nave de pasageri formidabile. Construcţia de nave de pasageri şi de feriboturi este deja tradiţie în Papenburg. De la mijlocul anilor optzeci, Meyer Werft  construieşte nave de croazieră luxoase precum HOMERIC, CROWN ODYSSEY, HORIZON, ZENITH, ORANIA, CENTURY, MERCURY, SUPERSTAR LEO/VIRGO şi AURORA şi chiar şi mai noile RADIANCE şi BRILLIANCE OF THE SEAS.