GEZE la FENSTERBAU FRONTALE 2018

Sisteme de încălzire, iluminare, ventilare și control al climatizării: toate sunt importante și, desigur, utile. Dar clădirile inteligente sunt cu adevărat „inteligente” doar când ușile și ferestrele sunt și ele automatizate și integrate în sistemul clădirii. La târgul Fensterbau Frontale, între 21 și 24 martie 2018, GEZE va prezenta soluții noi și inovatoare din domeniul tehnologiei pentru uși, ferestre și siguranță, precum și din domeniul automatizării clădirilor, la Centrul Expozițional Nürnberg (NürnbergMesse) în hala 2, standul 2-424.

Soluții profesionale: Soluții inteligente pentru uși și ferestre

Unul din punctele de atracție de la târg va fi GEZE Cockpit: noul sistem de automatizare a clădirilor BACnet, care face clădirile inteligente permițând integrarea ușilor și ferestrelor într-un sistem unitar de management al clădirii. Datorită interconectării interdisciplinare din clădirile inteligente, GEZE Cockpit oferă noi opțiuni pentru operarea convenabilă, sigură și economică a clădirilor. Avantajele unice ale sistemului sunt vizualizarea, operarea și monitorizarea centralizată a produselor GEZE automatizate destinate tehnologiei pentru uși, ferestre și siguranță. GEZE Cockpit poate fi utilizat ca sistem independent sau poate fi integrat într-un sistem supraordonat de management al clădirii pentru ameliorarea confortului, siguranței și eficienței energetice a mediilor noastre profesionale și private.

Informații ilustrative suplimentare sunt disponibile aici

GEZE varianta F/R-IS/TS integrată în rețea la sistemul GEZE Cockpit a sistemului de acționare pentru uși batante Powerturn, o soluție unică și multifuncțională cu un canat de ușă automat și unul manual. Dotat cu „puternica” unitate de acționare multiplu premiată Powerturn și tehnologia de amortizare a ușilor GEZE, sistemul pentru uși combină operarea și monitorizarea de la distanță cu confortul accesului și siguranței, asigurarea căii de evacuare, protecția împotriva incendiilor și împiedicarea superioară a efracției. Capacul acționării, care se extinde peste ambele canaturi ale ușii, creează un aspect perfect.

GEZE are produse noi și în domeniul amortizoarelor de uși. O nouă versiune cu forță mare de închidere finală asigură închiderea sigură a ușilor chiar și în condiții de spațiu limitat sau mediu nefavorabil, de exemplu în zonele cu sistem de ecluze din parcările supraetajate. Se elimină trântirea ușilor, chiar și fără amortizoare suplimentare. Sistemele de blocare în poziție de la GEZE pot fi suplimentate cu o nouă componentă wireless. Noua soluție este ideală pentru montarea pe plafon a senzorilor de incendiu.

Fațadele pot face mai mult!

Ferestrele automate, interconectate pot crea fațade care se adaptează climatului. Pentru ventilație controlată, naturală, GEZE va prezenta ferestre de fațadă cu mecanisme de acționare din seria IQ windowdrive. Noua generație de acționări cu lanț de 230 V Slimchain este deosebit de atractivă. Montajul și punerea în funcțiune sunt acum și mai rapide și mai ușoare. Prin modulul de interfață IQ box KNX, ferestrele pot fi conectate drept participanți Bus direcți într-un sistem KNX al clădirii și pot fi monitorizate „inteligent”.

Soluții pentru locuințe: noul amortizor de ușă GEZE ActiveStop

GEZE va prezenta noua versiune montată pe toc a amortizorului de ușă GEZE ActiveStop. Sistemul asigură deschiderea și închiderea controlată, amortizată, a ușilor interioare. Această versiune montată pe toc poate fi pur și simplu poziționată și apoi detașată din nou. În timpul instalărilor demonstrative de la standul GEZE de la târg, vizitatorii au putut vedea cât de ușor este montajul acestei versiuni. La fel ca versiunea integrată în ușă, aceasta a obținut deja două premii.

Soluții pentru service: lucrați mai ușor cu noile instrumente de service GEZE

GEZE va prezenta instrumente noi care facilitează lucrările companiilor de montaj și ale proiectanților. Unul din ele este WinCalc. Configuratorul de tehnologie pentru ferestre facilitează selectarea unității optime de acționare a ferestrei. Versiunea nouă, mai avansată, WinCalc 2.0 oferă o utilizare și mai intuitivă. Acum oferă opțiuni de calcul avansate și o metodă prescurtată de calcul.