GEZE la SicherheitsExpo 2018

Operare de clădiri în mod mai sigur, mai confortabil, mai eficient și mai economic: GEZE va prezenta componente de sistem noi și inovatoare pentru ușile de protecție antiincendiu.

Operare wireless confortabilă: Sisteme de blocare în poziție îmbunătățite

Extinderea cu unde radio FA GC 170 promite o instalare simplă și aproape invizibilă. Foto: GEZE GmbH

Extinderea cu unde radio FA GC 170 promite o instalare simplă și aproape invizibilă. Foto: GEZE GmbH

GEZE va prezenta noi componente inteligente pentru uși de protecție antiincendiu la standul C06, hala 3 de la evenimentul MOC München, între 27 și 28 iunie 2018. O extensie unică înseamnă că sistemele noastre de blocare în poziție sunt acum și mai convenabile și „invizibile”, deoarece conexiunile cu fir sunt acum înlocuite de o soluție wireless. Componentele noului set de extindere cu unde radio GEZE FA GC 170 pot fi conectate cu ușurință la sisteme existente printr-un modul radio.

Accesibilitate, silențiozitate și putere în orice mediu: amortizorul TS 5000 SoftClose

În calitate de furnizor de sisteme, GEZE oferă un sistem complet de blocare în poziție cu noul amortizor, acum cu un senzor de fum integrat montat în buiandrug. Chiar și în condiții ambiante nefavorabile, precum vântul sau presiunea excesivă/redusă, TS 5000 SoftClose închide ușile fără probleme, sigur și aproape fără zgomot. Un alt „punct forte” este forța de închidere finală ridicată.

Securitate flexibilă pentru ușile de protecție antiincendiu: contraplaca electrică de ușă FT300

Contraplaca electrică de ușă FT300 pentru uși de protecție antiincendiu. Foto: GEZE GmbH

Contraplaca electrică de ușă FT300 pentru uși de protecție antiincendiu. Foto: GEZE GmbH

Noua contraplacă electrică de ușă FT300, aprobată pentru utilizare cu ușile de protecție antiincendiu, oferă fiabilitate crescută. Aceasta deschide ușile chiar și la o preîncărcare de până la 500 N la angrenarea maximă a zăvorului. Vizitatorii standului vor putea asista la teste de preîncărcare.

În același timp, FT300 oferă o forță maximă de menținere în poziția închis de 10.000 N contra intervențiilor neautorizate, astfel încât poate fi utilizată și drept contraplacă electrică de siguranță.

Siguranță crescută prin interconectare în clădirea inteligentă

Noul sistem GEZE Cockpit, cu operare simplă și convenabilă. Foto: GEZE GmbH

Noul sistem GEZE Cockpit, cu operare simplă și convenabilă. Foto: GEZE GmbH © GEZE GmbH

Clădirile devin mai sigure când produsele din diverse grupuri comunică optim în ansamblul clădirii. GEZE va prezenta noul sistem de automatizare a clădirilor inteligente GEZE Cockpit. Soluția poate fi utilizată pentru interconectarea inteligentă a produselor automatizate GEZE, precum și pentru vizualizarea, monitorizarea și operarea centralizată.

Mai multe despre GEZE Cockpit

Prea inteligentă pentru o ușă

Prea inteligentă pentru o ușă © GEZE GmbH

Fiecare sistem GEZE Cockpit poate fi utilizat pentru conectarea a până la 62 de produse cu IP BACnet, de la sisteme de uși automate și sisteme de asigurare a căii de evacuare la sisteme de blocare în poziție, contraplăci electrice de uși, încuietori motorizate și ferestre și grupuri de ferestre. Noul sistem utilizează standardul global BACnet și poate fi operat ca sistem autonom sau integrat într-un sistem supraordonat de management al clădirii.

Inteligență completă în automatizarea clădirilor

GEZE Cockpit permite pentru prima oară integrarea inteligenței complete a produselor GEZE în automatizarea clădirilor, produsele putând fi astfel controlate și monitorizate în timp real. Procesele combinate în scenarii permit deschiderea și închiderea automată controlată în funcție de timp sau de evenimente a ferestrelor și ușilor automate. Toate evenimentele și stările sunt raportate imediat. Schimbul de date dintre GEZE Cockpit și ușile și ferestrele integrate se realizează prin modulul de interfață BACnet IO 420.