Noi centrale de desfumare pentru casa scării marca GEZE: THZ N4 și THZ Comfort N4

GEZE a refăcut complet centralele de desfumare pentru casa scării THZ N4 și THZ Comfort N4: dispunând acum de o alimentare mai puternică cu curent electric, unitățile pot alimenta acum încă un motor de acționare pentru ferestre. În plus, ambele modele sunt dotate acum cu o interfață pentru terminalul de service GEZE ST220, care facilitează și accelerează punerea în funcțiune și întreținerea. Un nou conector simplifică conectarea cablului motorului.

Evacuarea fumului și ventilare într-o singură unitate

Soluțiile marca GEZE asigură siguranța oriunde prevederile legale pentru clădiri impun doar evacuarea fumului, de ex. în casa scării, însă îndeplinesc și cerințe mai stricte cu privire la evacuarea căldurii și a fumului. Datorită dimensiunilor reduse, modelele optimizate THZ N4 și THZ Comfort N4 se potrivesc discret în casele de scări înguste. Funcțiile lor de ventilație integrate permit ventilarea optimă. Curentul de ieșire de 4,5 amp este suficient pentru operarea a 4 motoare de acționare pentru ferestre, cum ar fi acționarea cu lanț GEZE Slimchain.

Ușor de instalat și de întreținut

Noul conector pentru cablul motorului face cablajul mult mai ușor: deschideți maneta, introduceți conectorul, închideți maneta. Prin intermediul interfeței ST220, modelele sunt ușor de pus în funcțiune și de întreținut. Parametrii, stările de funcționare și mesajele de eroare sunt afișate ca text. Folosind contactele de stare, semnalele pot fi redirecționate, de exemplu, către sistemul de management al clădirii. La unitățile de comandă pot fi conectați senzori de vânt și de ploaie, fără a fi necesare module adiționale. Astfel, ferestrele se închid în condiții de siguranță, chiar și în condiții de ploaie sau de vânt puternic.