Sisteme de blocare în poziție extinse – operare wireless confortabilă

Pentru a oferi un plus de siguranță și confort, GEZE a făcut gama de sisteme de blocare în poziție și mai atractivă cu o soluție specială. Componentele noului set de extindere cu unde radio GEZE FA GC 170 pot fi conectate cu ușurință la sisteme existente printr-un modul radio. Noua soluție a fost deja recompensată la Premiul German pentru Design și la PREMIILE ICONIC.

Fără schimbări structurale – soluție optimă pentru echipare ulterioară

Instalarea setului de extindere cu unde radio FA GC 170 nu necesită ancorarea de cabluri suplimentare la detectoarele de plafon și la butoanele de declanșare manuală: acesta este un real avantaj în situații în care modificările structurale sunt indezirabile sau imposibile, de exemplu, în clădiri de patrimoniu. Sistemul facilitează și echiparea ulterioară cu detectoare de plafon a sistemelor de blocare în poziție. Noua soluție asigură protecție preventivă împotriva incendiilor și respectă toate reglementările relevante.

Conectare rapidă și simplă – mentenanță redusă

Componentele individuale ale noii extinderi cu unde radio FA GC 170 de la GEZE se conectează ușor în sisteme existente printr-un modul radio, foarte simplu, și cu mentenanță redusă!

Toate componentele extinderii cu unde radio sunt conectate printr-un comutator DIP. Modulul radio din centrul sistemului wireless permite comunicarea radio între senzorul de fum aproape invizibil montat în buiandrug, integrat în șina de glisare și diversele dispozitive wireless, de exemplu, detectorul wireless de fum montat pe plafon și senzorul de temperatură wireless montat pe plafon, precum și între modulul radio și butonul de declanșare manuală.

Sistemul flexibil permite conectarea a până la șase dispozitive wireless, astfel încât se pot echipa chiar și plafoane cu caracteristici structurale unice. Sistemul de extindere cu unde radio FA GC 170 poate fi utilizat cu toate sistemele de blocare în poziție de la GEZE și este testat în conformitate cu DIN EN 54-25. Durata îndelungată de viață a bateriei (cinci ani) reduce costurile de mentenanță.