Uși glisante automate cu separare termică: un comunicat de vânzări pentru noul sistem ECdrive T2

Am îmbunătățit elementul „multifuncțional” al portofoliului de uși glisante GEZE cu noi caracteristici suplimentare. Mai bună, mai puternică, mai eficientă și mai sustenabilă ca oricând, noua unitate de acționare ECdrive T2 este disponibilă acum. Flexibilitatea sa face și mai ușoară atingerea obiectivelor pentru clienți și parteneri. În sistemele de uși glisante cu geamuri izolatoare și profiluri cu separare termică, aceasta aduce o contribuție importantă la izolația termică a intrărilor de fațadă.

ECdrive T2 cu profil cu cadru subțire GCprofile Therm

Sistem de ușă glisantă cu termoizolație și etanșare optimizată: elegantul sistem de ușă glisantă ECdrive T2 cu sistem de profil GCprofile Therm.

Este sarcina și responsabilitatea noastră să realizăm și să creăm clădiri cu cât mai multe destinații, în armonie cu oamenii și cu mediul ambiant. Cu noua unitate de acționare ECdrive T2, am combinat libertatea de design, confortul de trecere fără bariere, eficiența energetică, siguranța și conectivitatea într-o manieră cu totul nouă. Oferim sisteme de uși glisante cu noua unitate de acționare ECdrive T2, în consonanță cu tendința ecologică în materie de clădiri: cu GCprofile Therm, sistemul de profil cu cadru subțire, optimizat pentru cerințe exigente în materie de sisteme de uși glisante automate.

Minimalizarea pierderilor de căldură

Calitățile de izolator termic ale noului sistem de profil cu sistem de profil cu separare termică, în combinație cu noua unitate de T2 ECdrive, reduc pierderile de căldură la ușile glisante din sticlă mari, în special la fațadele de magazine, dar și la intrările de spitale și hoteluri, clădiri de birouri, gări sau aeroporturi. Coeficientul de transfer termic al sistemelor de uși glisante complet din sticlă este semnificativ mai mic decât cel al profilurilor convenționale și se evită punțile termice. Se pot utiliza grosimi ale sticlei de 32 mm pentru geamuri izolatoare duble sau triple cu valori Ug de 1,0 și, respectiv, 0,8.

Design discret al ușilor – mișcare silențioasă

Se pot realiza canaturi de uși în greutate de până la 140 kg cu un cărucior opțional cu role duble, utilizându-se ECdrive T2. Aceasta înseamnă că se pot utiliza greutăți mai mari ale canaturilor, de exemplu prin utilizarea de geamuri izolatoare multiple.

  • Înălțimea capacului acționării a fost redusă semnificativ la 100 mm
  • Designul ușilor este mai discret și mai elegant
  • Șine de rulare ranforsate pentru mișcare ușoară și silențioasă și o durată de viață mai mare a canaturilor grele de uși

Sisteme de uși glisante automate cu separare termică

Dacă se combină noua unitate de acționare ECdrive T2 cu sistem de profil GCprofile Therm cu luminatoare cu separare termică, rezultatul este un sistem de ușă complet, cu izolare și etanșare optimizată. Sistemele sunt suplimentate de o ghidare continuă în podea, cu drenare.

Dintr-o singură sursă

Luminatoarele cu cadru subțire și separare termică sunt disponibile tot de la GEZE: cu partiție simplă sau multiplă, inclusiv panouri de fațadă laterale. Astfel, puteți îndeplini cerințele unor sisteme de uși elegante cu transparență maximă. De ce? Deoarece dezvoltăm soluții pentru nevoile clienților noștri și furnizăm impulsuri inspiratoare, care le oferă și mai multe avantaje.

Siguranță: și împotriva oaspeților neinvitați

Pentru împiedicare crescută a efracției, de exemplu, în timpul funcționării pe timp de noapte, GCprofile Therm poate fi dotată cu o broască cu zăvor tip cârlig, manuală sau motorizată. Sistemul de acționare ECdrive T2 respectă standarde maxime de siguranță a utilizatorilor în conformitate cu DIN 18650-1/2 și DIN EN 16005.

Ca în cazul tuturor ușilor automate de la GEZE, conectivitatea completă este o alt avantaj foarte special al sistemului de acționare a ușilor ECdrive T2.

Avantaje inteligente

  • Integrare în soluții de interconectare BACnet cu sistemul de automatizare a clădirilor GEZE Cockpit
  • Siguranță și confort: vizualizare, operare și monitorizare centralizată

Instalare și mentenanță: un plus de eficiență și confort

Unitate de acționare pentru ușă glisantă ECdrive T2: aspect discret și elegant al unității de acționare pentru canaturi de ușă în greutate de până la 140 kg (de exemplu, datorită geamurilor izolatoare multiple).

Instalarea și alinierea unității de acționare pentru uși ECdrive T2 este rapidă și ușoară.

  • Profilul de rulare cu orificii alungite, executate prealabil
  • Instalare mai ușoară a cablurilor, datorită dirijării integrate a cablurilor, interfață de nouă de service pe unitatea de acționare
  • Conectare ușoară cu terminalul pentru service sau cu interfață Bluetooth

Concepte de service individualizat

Oferim service excelent, care continuă mult după livrarea sistemului de ușă glisantă ECdrive T2. În calitate de partener profesionist pentru sisteme de uși, acordăm asistență pentru ușile automate pe întregul lor ciclu de viață cu service și mentenanță adaptată nevoilor dvs..

Descoperii soluțiile pentru uși glisate GEZE