Instrumente și resurse

Cutia cu instrumente digitale – instrumente marca GEZE

Cu ajutorul instrumentelor noastre, vă sprijinim în toate etapele proiectelor, de la proiectare până la implementare, inclusiv în operațiunile zilnice. Familiarizați-vă comod și simplu cu produsele noastre, proiectați și calculați uși cu calculatorul de uși Powerturn sau creați proiecte complexe de construcții cu obiectele BIM. Totodată, vă putem pune la dispoziție instrumente utile pentru punerea în funcțiune sau întreținerea produselor GEZE.

Instrumente

Instrumente utile pentru proiectele dvs.

Pe lângă consultanța personală, vă sprijinim prin intermediul instrumentelor GEZE încă din faza de proiectare, direct la locul de muncă, dar și ulterior, în timpul instalării soluțiilor noastre. Cu ajutorul instrumentelor GEZE, proiectele dvs. devin mai eficiente și vă puteți aștepta la o implementare relaxată a proiectului dvs. Vă sprijinim în activitatea dvs. de zi de zi, punându-vă la dispoziție informații importante, instrumente de configurare și produse speciale. De exemplu, ușile și ferestrele pot fi proiectate online.

Fensterberechnungsprogramm

Fensterberechnungsprogramm

WinCalc

Programul WinCalc efectuează calculele complexe aferente proiectării unui sistem de ferestre. Este ușor de utilizat, comod și vă ajută să economisiți timp. Programul vă permite să efectuați calculele pentru ferestre de ventilare manuale și motorizate, ferestre pentru evacuarea fumului și căldurii (RWA) și unități NRWG. Puteți proiecta și centrale de comandă în caz de urgență pentru evacuarea căldurii și a fumului (RWA).

CONECTAȚI-VĂ LA PORTALUL PENTRU CLIENȚI GEZE

Calculator pentru uși Powerturn

Calculator pentru uși Powerturn

Calculator pentru uși Powerturn

Determinați simplu și rapid domeniile de aplicare pentru care este recomandat dispozitivul Powerturn. Trebuie doar să introduceți câteva detalii, iar calculatorul online pentru uși vă va oferi informații exacte despre lățimea canatului ușii și despre greutăți.

ACCESAŢI CALCULATOR PENTRU UȘI POWERTURN

Configurarea sistemelor de uși automate, inclusiv planurile de cablare

Portalul pentru clienți GEZE vă oferă posibilitatea unei proiectări și a unei configurări simple a sistemelor de uși automate. După finalizarea configurării, veți primi automat un plan de cablare. Beneficiile acestui sistem depăşesc cu mult simplificarea procesului de proiectare. Datorită faptului că planurile sunt asociate unei comenzi specifice, ele vă ajută, de asemenea, să întocmiți o documentație exactă. Pentru a începe acum procesul de proiectare, trebuie doar să vă conectați la portalul nostru pentru clienți: 

ACCESAȚI SECȚIUNEA DE CONFIGURARE A SISTEMELOR DE UȘI AUTOMATE DIN PORTALUL PENTRU CLIENȚI GEZE

Instrument pentru uși rotative și uși glisante în formă de semicerc 

Portalul pentru clienți GEZE vă oferă posibilitatea unei proiectări și a unei configurări simple a ușilor rotative și a ușilor glisante în formă de semicerc. Pentru a începe acum procesul de proiectare, trebuie doar să vă conectați la portalul nostru pentru clienți:

ACCESAȚI SECȚIUNEA CU INSTRUMENTUL PENTRU UȘI ROTATIVE ȘI UȘI GLISANTE ÎN FORMĂ DE SEMICERC DIN PORTALUL PENTRU CLIENȚI GEZE

Instrumentul de configurare MSW

Prin doar câteva date, se pot crea proiecte cuprinzătoare pentru sisteme manuale de pereți culisanți (sisteme MSW). Machetele și desenele detaliate generate automat simplifică și accelerează montarea sistemului. Sistemele MSW configurate pot fi comandate direct și confortabil prin intermediul portalului nostru pentru clienți. 

ACCESAȚI INSTRUMENTUL DE CONFIGURARE MSW DIN PORTALUL PENTRU CLIENȚI GEZE

Instrumentul de configurare Pendulo

Proiectați o soluție completă dintr-o singură sursă, rapid, simplu și pentru fiecare caz în parte, cu ajutorul instrumentului de configurare Pendulo. Totodată, puteți plasa comanda comod și direct online. Sistemul va fi instalat rapid în pardoseli, pereți sau tavane, fără intervenții ce necesită multă manoperă.

ACCESAȚI INSTRUMENTUL DE CONFIGURARE PENDULO DIN PORTALUL PENTRU CLIENȚI GEZE

Proiectarea cablajelor

Proiectarea cablajelor © GEZE GmbH

Proiectarea cablajelor

Atunci când transferă rezultatele configurării din centrul de comandă WinCalc în portalul pentru clienți GEZE, utilizatorii vor primi acum automat și un plan de cablare conform detaliilor personalizate, specifice proprietății. Beneficiile acestui sistem depăşesc cu mult simplificarea procesului de proiectare. Datorită faptului că planurile sunt asociate unei comenzi specifice, ele vă ajută, de asemenea, să întocmiți o documentație exactă.

CONECTAȚI-VĂ LA PORTALUL PENTRU CLIENȚI GEZE

[Translate to Română:] Inbetriebnahmekoffer GEZE IQ windowdrives

© GEZE GmbH

Trusă pentru punerea în funcțiune a motoarelor de acționare a ferestrelor

Trusa pentru punere în funcțiune vă pune la dispoziție tot ce aveți nevoie pentru punerea în funcțiune și testarea pe teren a motoarelor de acționare pentru ferestrele din seria IQ windowdrive, chiar și fără conexiune la energie electrică. Ceea ce înseamnă că dispozitivele pot fi aprobate în cel mai scurt timp. Folosind această soluție autonomă ca interfață între dispozitivele de acționare și terminalul pentru service ST 220, cursa și viteza acționărilor pot fi ajustate simplu și rapid. Trusa compactă este adecvată nu numai pentru dispozitivele de acționare RWA, ci și pentru acționările de 24 V fără tehnologie cu magistrală de date.

Doriți mai multe informații despre trusele pentru punerea în funcțiune? Apelați linia de asistență telefonică de la GEZE la numărul +40-316-201-257.

GEZE – Managementul listelor de uși

În general, listele de uși sunt utilizate ca bază pentru redactarea textelor pentru licitații, deoarece permit rezumarea cât mai cuprinzătoare a tuturor cerințelor pentru uși. Navigarea clară prin meniuri, câmpuri de comentarii și funcții de confort asistă utilizatorul atunci când completează listele de uși GEZE. În același timp, numeroasele explicații vă ajută în luarea deciziilor. GEZE pune la dispoziția utilizatorilor soluții ușor de utilizat. 

CONECTAȚI-VĂ LA PORTALUL PENTRU CLIENȚI GEZE

Downloads

Resurse importante de descărcat pentru proiectele dvs.

Services

Mai multe servicii pentru dvs.

Prin intermediul instrumentelor de service GEZE, vă putem ajuta în toate etapele proiectului dvs. Familiarizați-vă cu produsele GEZE în cadrul cursurilor noastre de instruire. Declarațiile de performanță ale produselor noastre vă vor oferi o privire de ansamblu.

Mai mult know-how tehnic prin intermediul cursurilor de instruire GEZE

© Karin Fiedler / GEZE GmbH

Centrul nostru de formare vă oferă un program cuprinzător de calificare pentru produsele GEZE. Aici aveți posibilitatea de a obține certificate de competență pentru punerea în funcțiune a produselor GEZE și de a absolvi seminare despre standarde și directive, din cadrul programului nostru de instruire și prezentări. Astfel veți fi întotdeauna cu cunoștințele la zi.

Pe lângă cursurile de instruire despre produse, adresate în primul rând inginerilor care se ocupă de montare, organizăm evenimente separate pentru arhitecți și proiectanți. Oferim informații despre automatizarea ușilor, tehnologia pentru uși și de siguranță, și împreună dezvoltăm soluții pentru standarde de uși complexe.

Organizăm cu plăcere și cursuri de instruire individuală pentru dvs.

INTERESAȚI-VĂ CU PRIVIRE LA CURSURILE DE INSTRUIRE

Noul Regulament UE privind produsele din construcții

Declarația de performanță ca nou document de referință pentru produse

Noul Regulament UE privind produsele din construcții (BauPV) a intrat în vigoare la 1 iulie 2013. Regulamentul are caracter legislativ și va înlocui Directiva anterioară a Consiliului privind materialele din construcții (BPR). Regulamentul BauPV se aplică numai produselor pentru care există standarde europene armonizate cu privire la produse. . Acesta se aplică pentru:

  • Amortizoare pentru ușă GEZE - hEN: EN 1154, EN 1155, EN 1158
  • Uși batante GEZE IGG - hEN: EN 14351
  • Tehnologia de siguranță GEZE – hEN: EN 179, EN 1125
  • GEZE NRWG - hEN: EN 12101-2

Cea mai importantă reglementare nouă se referă la „declarația de performanță” a producătorului. Aceasta înlocuiește declarația de conformitate aplicabilă până acum și descrie performanța specifică și demonstrabilă a unui produs Au fost extinse totodată obligațiile privind marcajul CE.

ACCESAȚI DECLARAȚIILE DE PERFORMANȚĂ
Obiecte BIM

Proiectarea integrată a clădirilor cu obiecte BIM de la GEZE

  • Descărcați obiecte BIM gratuit
  • Disponibile pentru ArchiCAD, Autodesk Revit, Nemetschek Allplan
  • Conexiune pentru interfața instrumentului de configurare a ușilor

Dacă folosiți ArchiCAD, Revit sau Allplan, puteți încărca și configura obiectele BIM de la GEZE în software-ul dvs. CAD. BIM oferă avantaje suplimentare pe lângă vizualizarea clădirii, care sunt de interes mai ales în faza de proiectare și cea de construcție. Obiectele BIM de la GEZE conțin informații care pot fi evaluate pentru a vă furniza procese de mentenanță cu costuri transparente și ușor de planificat .

Aflați mai multe despre obiectele BIM de la GEZE

Videos

Explorați lumea captivantă GEZE

Accesați canalul YouTube al companiei GEZE pentru informații detaliate despre universul produselor GEZE, într-un format video ușor de urmărit. Pe lângă prezentările soluțiilor GEZE, vă punem la dispoziție și filme de montaj și asamblare. Acestea vă vor oferi tot sprijinul de care aveți nevoie atunci când lucrați cu produse GEZE.