GEZE - Schiebetürantriebe bei Toro Rosso Formel 1 Box
Sisteme de acţionare de uşi glisante
GEZE - ECDrive bei Toro Rosso Formel 1 Box
ECDrive
GEZE - Schiebetüre bei Toro Rosso Formel 1 Box
Uşi glisante
GEZE - Schiebetürlösung bei Toro Rosso Formel 1 Box
Uşi glisante

Boxa de Formula 1 a Toro Rosso

 

GEZE în Formula 1

Scuderia Toro Rosso (italiană pentru „echipa Red Bull”) este o echipă de Formula 1, care este deţinută în coproprietate, jumătate aparţinând companiei austrice Red Bull GmbHm, iar cealaltă jumătate fostului campion austriac de Formula 1 Gerhard Berger (Berger Motor Sport AG). Echipa cu sediul în Italia participă la cursele de Formula 1 începând din sezonul 2006. Echipa a pornit de la fosta echipă Minardi, după ce Minardi a fost preluată de Red Bull în 2005. Cu Toro Rosso, Red Bull are acum pe lângă echipa principală Red Bull Racing, o a doua echipă de Formula 1, care utilizează cu precădere piloţi crescuţi în pepiniera proprie.

Pentru dotarea containerului mobil al echipei, GEZE a fost însărcinată cu un proiect cu totul special. Boxa, care oferă echipei Toro Rosso spaţii de cazare şi de comunicare cu ocazia fiecărei curse, a fost dotată de GEZE cu diverse sisteme de acţionare din noua serie de construcţie ECdrive. Atunci când cerinţele privind funcţionalitatea şi rentabilitatea se orientează către sistemele de acţionare automate de uşi glisante, ECdrive este alegerea perfectă.

Sistemele de acţionare Ecdrive oferă fiabilitate fără compromis în toate detaliile. Materialele de calitate şi cea mai nouă tehnologie de control conferă acţionării un mod de funcţionare confortabil. Datorită frecării reduse şi suportului de role cu autocurăţire, este silenţios şi, prin urmare, ideal în spaţiile interioare. Tehnica de acţionare modernă i-a convins pe proiectanţii boxei echipei de Formula 1, iar prin intermediul acesteia sistemele de acţionare GEZE se plimbă în întreaga lume.