GEZE - Hinged door drives TSA 160 Invers, Hesperia Tower Hotel, Barcelona
Slimdrive SL
GEZE - electrical spindle drives, Hesperia Tower Hotel, Barcelona
Sisteme de acţionare cu tijă
GEZE - telescope sliding door drive SLT , Hesperia Tower Hotel, Barcelona
TSA 160 Invers

Produse GEZE în metropola spaniolă

Birou de arhitectură: Richard Rogers, UK şi Balaguer y Arquitectos Asociados, Spania

Noul hotel Hesperia Tower este una dintre cele mai înalte clădiri din Barcelona datorită turnului cu o înălţime de 107 metri. Proiectul este rezultatul unei cooperări internaţionale a două birouri de arhitectură renumite: Balaguer y Arquitectos Asociados din Spania şi Richard Rogers din Marea Britanie.

Rezultatul este o clădire funcţională şi estetică, care se integrează perfect în mediul urban. Turnul este încununat de un spectaculos dom din sticlă cu un diametru de 24 de metri. Domul oferă vizitatorilor o perspectivă ce îţi taie respiraţia. Sub cupolă se găseşte restaurantul renumit „Evo”, condus de reputatul bucătar Santi Santamaria.

GEZE a dotat ambiţiosul proiect cu produse inovatoare. Acţionarea de uşi glisante Slimdrive SL şi acţionarea de uşi glisante telescopice SLT asigură funcţionalitatea în zona de intrare, fără a altera estetica clădirii. Sistemele de uşi rotative TSA 160 Invers asigură securitatea uşilor căilor de evacuare şi salvare şi garantează deschiderea sigură a uşilor chiar şi în cazul penelor de curent. Amortizoarele TS 2000 V închid fiabil uşile camerelor de hotel la diferite etaje. În mijlocul spectaculoasei cupole a domului din sticlă, sistemele de acţionare cu tijă GEZE asigură aer proaspăt şi impresionează prin adaptarea perfectă la mediul modern.