GEZE - Bewegung mit System

Sisteme inovative prin tehnică inteligentă

GEZE GmbH se numără printre cei mai prolifici dezvoltatori şi producători de sisteme de construcţie a uşilor la nivel mondial, ferestre şi de tehnologie de siguranţă. GEZE oferă o gamă largă de produse formată din sisteme de uşi automate şi tehnica uşilor, construcţii din sticlă, instalaţii de evacuare a fumului şi a căldurii (RWA), sisteme de siguranţă precum şi sisteme de ferestre şi de ventilare.

În calitate de lider de piaţă în inovatie şi design, afacerea de familie independentă dezvoltă, produce şi comercializează în prezent tehnologie de vârf şi a influenţat decisiv tehnica clădirilor prin proiecte inovatoare. Aceste proiecte sunt dezvoltate permanent în propriul centru tehnologic.

Prin standardele de calitate ridicate, produsele GEZE contribuie la dezvoltarea unor concepte inovatoare de clădiri şi asigură confort şi siguranţă în tehnica clădirilor: amortizoarele hidraulice GEZE sunt printre cele mai cunoscute din lume. Milioane de oameni se bucură zilnic de confortul asigurat de sistemele de uşi automate. Construcţiile speciale individuale şi specifice, cum ar fi uşile rotative sau construcţiile realizate integral din sticlă se realizează în unităţile proprii. Produsele GEZE se regăsesc în obiective de construcţii din întreaga lume.