Lider global

GEZE: produse, soluții de sisteme și servicii pentru uși și ferestre

GEZE înseamnă inovație, calitate la cel mai înalt nivel și asistență holistică în ingineria serviciilor pentru clădiri – de la ideea inițială și proiectare, până la implementarea operațională cu produse în serie, soluții de sisteme la comandă sau servicii individuale de reparații și mentenanță. Oferim o gamă largă de uși, ferestre și tehnologii de siguranță și suntem o forță motrice majoră în interconectarea digitală destinată automatizării clădirilor.

Soluții automate de uși pentru un design accesibil sau pentru protecție împotriva incendiilor, motoare de acționare a ferestrelor pentru ventilare naturală sau pentru evacuarea fumului şi a căldurii în caz de incendiu, interconectarea digitală a ușilor și ferestrelor pentru automatizarea clădirii – acestea sunt doar câteva exemple din portofoliul nostru de servicii. Obiectivul nostru este dezvoltarea unor clădiri în care merită să trăiești, la cel mai înalt grad de confort și siguranță pentru utilizatori.

Citiți mai multe

Produse și soluții pentru:

Last Item Background
Soluții individuale pentru clădirea dvs. Complexe de birouri, spitale sau centre comerciale - aici puteți găsi soluțiile perfecte pentru clădirea dvs. în materie de funcționalitate, confort și estetică.
Întreprindere de familie

Succes global

Sediul central GEZE GmbH

Suntem o afacere de familie de succes pe plan global și solidă din punct de vedere financiar, care a debutat în anul 1863. Execuția, confortul și designul produselor noastre i-au impresionat continuu pe clienții noștri din întreaga lume. În timp ce ne păstrăm consecvența, suntem permanent curioși, dinamici și deschiși către ultimele tendințe și piețe. Impulsionăm interconectarea digitală a sistemelor tehnice din clădiri pentru a dezvolta clădiri în care merită să trăiești.

Mai multe despre companie

160 de ani de GEZE

213

locații

22

țări

160

de ani GEZE

Avem peste 3.000 de angajați pe plan global, iar tendința este ascendentă. Sediul nostru internațional este în Leonberg. Cele 37 de filiale sunt localizate peste tot în lume, însă pentru a ne ridica la înălțimea principiilor noastre în materie de servicii, suntem întotdeauna aproape de clienții noștri și le putem oferi servicii excelente la fața locului.

Accesaţi locațiile