GEZE la târgul de profil Securitate din Essen Vizitați-ne în perioada 25 - 28 septembrie 2018

Siguranță în rețea. Fabricat de GEZE. Cum pot fi operate clădirile în mod mai sigur, mai confortabil, mai eficient, mai economic și mai sustenabil? Cu noul sistem inovator GEZE pentru automatizarea clădirilor: GEZE Cockpit este primul sistem inteligent de uși, ferestre și siguranță. Vizitatorii vor fi atrași și de avantajul suplimentar al setului de extindere cu unde radio pentru sisteme de blocare în poziție a ușilor de protecție antiincendiu. Deja câștigător! Încuietorile antipanică cu blocare proprie pentru uși batante și multele avantaje ale sistemului de comandă „invizibil” vor impresiona cu siguranță vizitatorii târgului.

Siguranță crescută prin interconectare inteligentă

Clădirile devin mai sigure dacă produsele din diverse grupuri comunică optim în ansamblul clădirii. GEZE Cockpit este primul sistem inteligent de uși, ferestre și siguranță. Acesta permite produselor GEZE să fie interconectate, vizualizate, monitorizate și operate inteligent și centralizat. Pentru prima oară, GEZE Cockpit permite integrarea inteligenței complete a produselor GEZE, inclusiv a tuturor opțiunilor de comandă și informare despre stare, în sistemul de automatizare a clădirii: pentru opțiuni complet noi în clădirile inteligente. GEZE Cockpit poate fi operat ca sistem independent sau poate fi integrat într-un sistem supraordonat de management al clădirilor.

Mai multe despre GEZE Cockpit

Extindere „prin radio” a sistemelor de blocare în poziție: extinderea cu unde radio GEZE FA GC 170

Extinderea cu unde radio FA GC 170

Extinderea cu unde radio GEZE FA GC 170 înlocuiește conexiunile prin cabluri cu soluții wireless.

Gama de sisteme de blocare în poziție, cu o soluție de extensie foarte specială pentru ușile de protecție antiincendiu, este și mai sigură, mai confortabilă și mai discretă. Extinderea cu unde radio GEZE FA GC 170 înlocuiește conexiunile prin cabluri cu soluții wireless. Componentele setului de extindere cu unde radio pot fi conectate cu ușurință la sisteme existente printr-un modul radio. FA GC 170 este astfel o soluție binevenită pentru echipare ulterioară. Nouă și excelentă: extinderea cu unde radio GEZE a fost distinsă la gala PREMIILOR ICONIC 2018: Arhitectură Inovatoare.