Soluții industriale

Confort și siguranță pentru oaspeți

Starea de bine a oaspeților este extrem de importantă în industria hotelieră și gastronomică: experiențele și confortul, împrejurimile cu bun gust și serviciile perfect funcționale, cu igienă și siguranță, reprezintă preocupări importante pentru orice hotel, în încercarea de a asigura oaspeților o ședere plăcută și amintiri frumoase legate de seara respectivă sau de sejur.

Zona de intrare a oricărui hotel dictează tonul

Slimdrive SCR în Hotelul Mövenpick (Foto: MM Fotografie publicitară)

Slimdrive SCR în Hotelul Mövenpick (Foto: MM Fotografie publicitară) © MM Fotowerbung / GEZE GmbH

Oaspeții și vizitatorii hotelului se bucură de o primire plăcută în zona de intrare. De asemenea, zona de lobby trebuie protejată împotriva zgomotelor și a unui eventual tiraj de aer din exterior. În definitiv, zona de intrare dictează tonul, este cartea de vizită a hotelului și ar trebui să reflecte conceptul după care a fost gândit și proiectat întregul ansamblu al clădirii. GEZE oferă multiple soluții pentru aceste zone cu trafic de persoane intens, soluții personalizate care să se integreze perfect în arhitectură. Gama include: uși glisante în regim automat, uși glisante curbate și semi-curbate, uși glisante de colț, uși rotative sau uși din sticlă cu închizător în pardoseală.

De exemplu, utilizând soluțiile GEZE, pentru Hotelul Mövenpick din Hamburg au fost proiectate zone de intrare deschise, luminoase și transparente. Un slimdrive cu o înălțime generală de doar 7 cm s-a dovedit o alegere excelentă pentru integrarea perfectă în fațadă. Sistemele IGG cu vitrare integrală din sticlă, produse de GEZE, asigură un spațiu luminos și transparență.

Pentru a crea o zonă de intrare deosebit de impresionantă, ușile rotative GEZE TSA 325 sunt o alegere excepțională. Ele oferă o senzație foarte plăcută de ospitalitate, protejează împotriva unui tiraj nedorit de aer din exterior și îmbunătățesc gradul de eficacitate energetică a clădirii.

Servicii hoteliere rapide – fără obstacole

Serviciu rapid cu uși în regim automat

Serviciu rapid cu uși în regim automat © Stefan Dauth / GEZE GmbH

Indiferent că vizitează un restaurant sau se cazează la un hotel, oaspeții se bucură de o ședere comodă și fără eforturi, iar aceasta implică servicii rapide. Seria GEZE EMD este un beneficiu real: ușile batante dintre bucătărie și restaurant se deschid rapid și fiabil și asigură un serviciu fără impedimente. Instalarea flexibilă pe balama sau în partea opusă a balamalelor reprezintă un avantaj major. Dar cel mai impresionant aspect îl reprezintă înălțimea totală unică de numai 7 cm, ceea ce asigură o integrare perfectă în aspectul camerei.

Un motor electric acționează ușile în mod fin și silențios. ECdrive oferă fiabilitate fără compromisuri. În special în zone unde personalul trebuie să sigure servicii rapide, fără întreruperi, ECdrive asigură soluții economice: rolele de transport cu auto-curățare și materialele de înaltă calitate asigură funcționarea sistemului într-un mod silențios și fluent.

Ambianță de bun gust și confort funcțional

Hotelul Schloss Elmau Retreat

Hotelul Schloss Elmau Retreat © Robert Sprang / GEZE GmbH

Pe lângă serviciile oferite de hotel, interiorul acestuia joacă adesea un rol-cheie în impresiile oaspeților. Grija pentru estetică și confortul funcțional subliniază cu adevărat caracterul unic al hotelului. GEZE oferă o mare varietate de soluții pentru a contribui la crearea unei ambianțe rafinate. Sistemele de compartimentare, spre exemplu, reprezintă un mod ideal de a structura cât mai atractiv zone variate. Pot fi folosite numeroase materiale și elemente de sticlă decorativă cu motive personalizate de serigrafie, combinând sau separând zone de bar sau restaurant în orice configurație. GEZE oferă totodată soluții pentru compartimentarea și aspectul camerei în zonele private pentru oaspeți: sistemele de ușă glisantă de înaltă calitate din oțel inoxidabil Aerolan și Geolan pentru a separa în mod elegant baia, dormitorul și camera de zi, eficientizând spațiul.

Designul și confortul nu se exclud reciproc nici în zonele de intrare. Spre exemplu, soluțiile pentru uși de la GEZE asigură aspectului unui sas din lobby - ul hotelului Schloss Elmau o notă elegantă și minimalistă, două sisteme de ușă glisantă liniară din sticlă, cu structură fină Slimdrive SL NT, oferind acces la terasa cu o panoramă magnifică a munților Wetterstein. Instalarea unităților de acționare de numai 70 mm înălțime pe elementele din lemn vitrate fixe demonstrează că designul clasic GEZE poate fi integrat în orice arhitectură și în orice mediu.

Accesați studiul de caz GEZE de la Hotelul Schloss Elmau