Montajul

GEZE – partenerul dvs. pentru o consultanță individuală și asistență holistică

GEZE vă pune la dispoziție informații și servicii cuprinzătoare pentru ca montarea produselor noastre și consultanța pe care le-o oferiți clienților dvs. să fie cât mai ușoare. Prin abordarea noastră holistică în materie de consultanță și prin expertiza noastră consacrată, vă sprijinim în toate etapele ciclului de proiect – online, telefonic sau direct pe teren.

Informații privind instalarea

Instalarea produselor dvs. GEZE

GEZE Service Shooting 2022

© Karin Fiedler / GEZE GmbH

GEZE Service Shooting 2022

© Karin Fiedler / GEZE GmbH

Produsele GEZE:

 • sunt proiectate pentru a fi ușor de montat
 • în anumite cazuri, includ sistemul de montaj Smart fix
 • pot fi combinate pentru a crea soluții individuale
 • sunt disponibile în numeroase variante, pentru a satisface diferite nevoi
 • la cerere, pot fi particularizate


Asistență din partea GEZE pentru montaj/asamblare, prin:

 • filme și manuale de montaj
 • punerea în funcțiune a produselor asistată prin software
 • portalul GEZE cu documente specifice de montaj
 • cursuri de instruire pentru montaj și punere în funcțiune
 • asistență tehnică disponibilă oricând din partea serviciului tehnic GEZE
Filme de montaj

Instrucțiuni de montaj pentru produsele noastre, pe canalul YouTube al companiei GEZE

Accesați canalul YouTube al companiei GEZE pentru informații detaliate despre universul produselor GEZE, într-un format video ușor de urmărit. Pe lângă prezentările soluțiilor GEZE, vă punem la dispoziție și filme de montaj și asamblare. Acestea vă vor oferi tot sprijinul de care aveți nevoie atunci când lucrați cu produse GEZE.

Accesați canalul YouTube al companiei GEZE
Consultanță

Consultanță individualizată, specifică fiecărui domeniu

© Karin Fiedler / GEZE GmbH

Indiferent de tipul proiectului dvs., puteți fi siguri că GEZE va fi alături de dvs. în calitate de furnizor de soluții competent și ca partener de încredere. Suntem familiarizați cu particularitățile fiecărei branșe, atât din Germania, cât și din străinătate, ceea ce ne permite să vă oferim o asistență optimă în procesul de proiectare.Veți beneficia de consultanță integrală de proiect pentru toate specificațiile, soluțiile și serviciile de suport.

Experții de service ai GEZE au mulți ani de experiență și înțeleg pe deplin toate cerințele cu privire la sistemele pentru clădiri. Ei beneficiază constant de instruire profesională, inclusiv cu privire la schimbarea reglementărilor și directivelor. Împreună cu dvs., putem îndeplini cerințe extrem de individualizate.

Aflați mai multe despre soluțiile noastre DEDICATE FIECĂRUI DOMENIU

Nu ezitați să ne contactați pentru o sesiune de consultanță personală:

Accesați formularul de contact
Cursuri de instruire de specialitate

Dezvoltarea know-how-ului și beneficii

Sesiune foto angajații GEZE 2017 Personal specializat și de management

Aflați mai multe despre produsele noastre GEZE în cadrul unuia dintre cursurile noastre de formare de specialitate. © Karin Fiedler / GEZE GmbH

Centrul nostru de formare pune la dispoziție un program cuprinzător de calificare pentru produsele GEZE, precum și seminare despre norme și directive. Astfel vă putem ține la curent cu subiectele tehnice și cu noile produse. Confirmăm participarea dvs. la aceste cursuri și seminare prin eliberarea unui certificat sau a unei dovezi de competență pentru punerea în funcțiune a produselor GEZE.

Obiectivul acestui serviciu este de a vă familiariza cu produsele GEZE, care se potrivesc optim cu aplicațiile dvs. speciale. Cunoștințele pe care le acumulați despre posibilitățile de expansiune oferite de accesoriile corespunzătoare vă vor spori încrederea în propriile competențe atunci când oferiți consultanță clienților dvs.

Obiecte BIM

GEZE sprijină activitățile comerciale în procesul BIM

„Mi-l puteți trimite și ca obiect BIM?”

Industria ușilor se confruntă tot mai mult cu această solicitare și cu cereri similare. GEZE își oferă experiența sa îndelungatăcu utilizarea BIM pentru a sprijini activitățile comerciale prin diverse servicii:

 • punerea la dispoziție a unor obiecte de ușă preconfigurate
 • asistență pentru proiecte  
 • răspunsuri la întrebări legate de BIM
 • Evenimente informative despre BIM
   

Aflați mai multe despre BIM

Instrumente pentru montaj

Aplicații și instrumente pentru montaj

Cu ajutorul instrumentelor pentru montaj de la GEZE, veți aștepta cu nerăbdare să implementați proiectele, fără stres și într-o manieră relaxată. Vă sprijinim în activitatea dvs. de zi de zi, punându-vă la dispoziție informații, instrumente de configurare și produse specializate pentru inginerii care se ocupă de instalări. Cu ajutorul aplicației noastre, aveți la dispoziția dvs. întreaga varietate a produselor GEZE, chiar și atunci când sunteți pe drum.

Powerturn Captură de ecran calculator ușă

Calculator pentru uși Powerturn

Calculator pentru uși Powerturn

Determină simplu și rapid domeniile de aplicare în care este recomandat dispozitivul Powerturn. Calculatorul online pentru uși are nevoie doar de introducerea câtorva date pentru a vă furniza specificații clare cu privire la lățimea și greutatea canaturilor de ușă.

Accesați calculatorul pentru uși Powerturn

Configurarea sistemelor de uși automate, inclusiv planurile de cablare

Portalul pentru clienți GEZE vă oferă posibilitatea unei proiectări și a unei configurări simple a sistemelor de uși automate. După finalizarea configurării, veți primi automat un plan de cablare. Datorită faptului că planurile sunt asociate unei comenzi specifice, ele vă ajută, de asemenea, să întocmiți o documentație exactă. Pentru a începe acum procesul de proiectare, trebuie doar să vă conectați la portalul nostru pentru clienți:

accesați secțiunea de configurare a sistemelor de uși automate din portalul pentru clienți GEZE

Instrument pentru uși rotative și uși glisante circulare și semicirculare 

Portalul pentru clienți GEZE vă oferă posibilitatea unei proiectări și a unei configurări simple a ușilor rotative și a ușilor glisante circulare și semicirculare. Pentru a începe acum procesul de proiectare, trebuie doar să vă conectați la portalul nostru pentru clienți:

Accesați secțiunea cu instrumentul pentru uși rotative și uși glisante circulare și semicirculare din portalul pentru clienți GEZE

Instrumentul de configurare MSW

Prin doar câteva date, se pot crea proiecte cuprinzătoare pentru sisteme manuale de pereți culisanți (sisteme MSW). Machetele și desenele detaliate generate automat simplifică și accelerează montarea sistemului. Sistemele MSW configurate pot fi comandate direct și confortabil prin intermediul portalului nostru pentru clienți. 

Accesați instrumentul de configurare MSW din portalul pentru clienți GEZE

Instrumentul de configurare Pendulo

Proiectați o soluție completă dintr-o singură sursă, rapid, simplu și pentru fiecare caz în parte, cu ajutorul instrumentului de configurare Pendulo. Totodată, puteți plasa comanda comod și direct online. Sistemul va fi instalat rapid în pardoseli, pereți sau tavane, fără intervenții ce necesită multă manoperă.

ACCESAȚI INSTRUMENTUL DE CONFIGURARE PENDULO DIN PORTALUL PENTRU CLIENȚI GEZE

Program de calcul pentru ferestre

Program de calcul pentru ferestre

WinCalc

Programul WinCalc de la GEZE efectuează calculele complexe aferente proiectării unui sistem de ferestre. Este ușor de utilizat, comod și vă ajută să economisiți timp. Programul vă permite să efectuați calculele pentru ferestre de ventilare manuale și motorizate, ferestre pentru evacuarea fumului și căldurii (RWA) și unități NRWG. Puteți proiecta și centrale de comandă în caz de urgență pentru evacuarea căldurii și a fumului (RWA).

CONECTAȚI-VĂ LA PORTALUL PENTRU CLIENȚI GEZE

GEZEthermic

GEZEthermic calculează coeficienții de transfer termic, așa-numitele valori U, pentru ușile glisante GEZE, conform EN ISO 1077-1:2006-09. Puteți folosi în calculul bilanțului energetic valorile U determinate prin intermediul acestei funcții.

Descărcați GEZEthermic

Proiectarea cablajelor

Proiectarea cablajelor © GEZE GmbH

Proiectarea cablajelor

Atunci când transferă rezultatele configurării din centrul de comandă WinCalc în portalul pentru clienți GEZE, utilizatorii vor primi acum automat și un plan de cablare conform detaliilor personalizate, specifice proprietății. Beneficiile acestui sistem depăşesc cu mult simplificarea procesului de proiectare. Datorită faptului că planurile sunt asociate unei comenzi specifice, ele vă ajută, de asemenea, să întocmiți o documentație exactă.

CONECTAȚI-VĂ LA PORTALUL PENTRU CLIENȚI GEZE

GEZEconnects

Simplificați instalarea sistemelor de uși automate. Prin descărcarea software-ului nostru, puteți crea o conexiune wireless între un PC și un sistem de uși automate furnizat de GEZE. Toate setările pentru sistemul pentru uși sunt realizate și salvate folosind interfața noastră intuitivă. Suplimentar, funcțiile de diagnosticare afișează în timp real cei mai importanți parametri funcționali ai sistemului de uși.

DESCĂRCAȚI GEZECONNECTS (ZIP | 107 MB)

Conectare la portalul pentru clienți GEZE

Portalul nostru GEZE vă pune la dispoziție o gamă largă de instrumente care vă permit să alegeți cu ușurință produsele din gama noastră – de ex., instrumente de configurare pentru proiectarea ușilor și ferestrelor. De asemenea, vă oferim posibilitatea de a comanda produsele noastre direct online. Conectați-vă la portalul pentru clienți GEZE și profitați de toate serviciile noastre.

Conectare la portalul pentru clienți GEZE

Downloads

Informații de descărcat

În secțiunea noastră de materiale pentru descărcare puteți găsi documente utile.

Instrucțiuni de montaj GEZE

Broșuri despre produse GEZE

Scheme de conectare GEZE

Declarații de servicii GEZE

CONTACT

Cum vă putem ajuta?

Aveți întrebări sau sugestii? Ne puteți contacta în diferite moduri.

Contact

GEZE Romania +40-212-507-750 GEZE Service +40-316-201-257 Asistență tehnică +40-212-507-750