Soluții industriale

Sisteme de comandă pentru clădiri aplicabile pentru case particulare și clădiri de apartamente

Fără griji în propria dvs. casă: cu sistemul de comandă pentru clădiri oferit de GEZE, proprietarii sunt mai aproape de marele lor vis, cu ajutorul sistemului inteligent și confortabil de închidere a ușilor, al sistemelor practice de amortizare a ușii sau al ușilor glisante elegante din sticlă.

Pachetul GEZE pentru uși de intrare rezidențiale, totul dintr-o singură sursă

Cu ECturn integrat se facilitează intrarea.

Cu ECturn integrat se facilitează intrarea. © GEZE GmbH

Toți am trăit această experiență: stați afară la ușă cu mâinile pline și trebuie să lăsați totul jos pentru a scoate o cheie din geantă și a deschide ușa casei. Sau stați în mașină și nu sunteți sigur dacă ați închis ușa cum trebuie când ați plecat de acasă. Pachetul GEZE pentru uși de intrare rezidențiale transformă ușa de la intrarea casei dvs. într-o soluție de acces inteligentă, automată, în funcție de necesități, și pregătită pentru integrarea digitalizată.

Pachetul GEZE pentru uși de intrare rezidențiale este o soluție fără bariere pentru ușile de la intrarea în case particulare și clădiri de apartamente. Utilizatorii și inginerii instalatori beneficiază de o soluție modulară, care poate fi adaptată după cum este necesar – totul dintr-o singură sursă.  Prin combinarea unui motor de ușă batantă automată, cum este ECturn integrat, a unui sistem de comandă de acces bazat pe soluția amprentei digitale și a unui sistem cu blocare multiplă se creează o soluție de acces confortabilă, sigură și eficientă din punct de vedere energetic, incluzând conexiunea Smart Home.

GEZE ActiveStop – comoditate nouă pentru ușă

GEZE ActiveStop este montat integrat în canat.

GEZE ActiveStop este montat integrat în canat.

Amortizorul de ușă GEZE ActiveStop poate încetini ușile cu o mișcare lină și asigură o închidere silențioasă: aceasta înseamnă că trântirea ușilor interioare, degetele prinse, pereții sau mobila distruse sunt lucruri care aparțin trecutului. Indiferent că aplicați ușii o mișcare fină sau o împingere în forță, amortizorul ușii acționează fiabil și sigur într-un unghi cuprins între 25 și 60 de grade.

GEZE ActiveStop vă ajută totodată la deschiderea ușii ca un sistem care acționează ușa independent și sigur până în poziția de menținere deschisă, care poate fi reglată individual la unghiuri cuprinse între 60 și 140 de grade. Acest lucru înseamnă că ușa nu va putea distruge pereții sau mobila. GEZE ActiveStop frânează ușa la momentul potrivit și o menține deschisă în siguranță, în poziția dorită.

Principiul închiderii line este aplicat când ușile se închid: datorită amortizorului activ pentru ușă, aceasta este oprită începând de la un unghi de aproximativ 25 de grade, apoi ușa se închide automat și silențios. GEZE ActiveStop previne nu doar trântirea zgomotoasă a ușii, ci evită și distrugerea acesteia și prinderea degetelor.

Accesați studiul de caz GEZE ActiveStop

Pereți despărțitori, pereți despărțitori din sticlă și uși glisante

Ușile glisante separă și unesc, în egală măsură, economisind spațiu.

Ușile glisante separă și unesc, în egală măsură, economisind spațiu. © Studio BE / GEZE GmbH

Soluțiile GEZE ajută la compartimentarea și proiectarea diferitelor zone din casele particulare. Un perete despărțitor din sticlă, de exemplu, poate fi plasat între bucătărie și sufragerie. Mirosul rămâne în bucătărie, în timp ce lumina și atmosfera pătrund între cele două încăperi. Puteți spune că peretele nu doar separă încăperile, ci le și unește. Cu sistemul de uși glisante Levolan, GEZE oferă un sistem modular flexibil pentru montarea în plafon și pereți: elegant și transparent pentru o mare varietate de aplicații diverse. Levolan impresionează la utilizarea zilnică, având un aspect elegant și cu o mișcare fără efort în timpul deschiderii și închiderii.

În plus, GEZE oferă Perlan, ca sistem de role de glisare pentru uși cu un canat sau multiple canaturi și uși cu glisare sincronizată. Datorită designului său elegant și a materialelor de înaltă calitate, Perlan este compatibil cu orice design de încăpere. Poate fi combinat cu uși din sticlă, în aceeași măsură din lemn, PVC sau metal. Vă permite să deschideți ușor ușile glisante și nu își pierde rezistența nici în cazul unei utilizări constante.