Services

Servicii GEZE

Obiectivul GEZE este satisfacția dvs. pe termen lung. Dorim ca produsele noastre să răspundă nevoilor dvs. într-un mod fiabil și fără probleme. De aceea, punem accentul pe consiliere și pe servicii cuprinzătoare – pe parcursul întregului ciclu al proiectului. Mai jos puteţi găsi o listă cu multe dintre serviciile noastre.

Noul Regulament UE privind produsele pentru construcții

Declarație de performanță ca nou atestat pentru produs

Noul Regulament UE privind produsele pentru construcții (BauPV) a intrat în vigoare la 1 iulie 2013. Acesta este aplicabil legal și înlocuiește varianta anterioară a Directivei privind produsele pentru construcții (BPR). Regulamentul BauPV se aplică numai produselor pentru care există standarde europene armonizate cu privire la produse . Acesta se aplică pentru:

  • Amortizoare pentru ușă GEZE - hEN: EN 1154
  • Sisteme de uși batante complet din sticlă GEZE, integrate - hEN: EN 14351
  • Tehnologia de siguranță GEZE – hEN: EN 179, EN 1125
  • GEZE SHEV - hEN: EN 12101-2

Cea mai recentă actualizare a regulamentului se referă la „declarația de performanță” a producătorului. Aceasta înlocuiește declarația de conformitate aplicabilă anterior și descrie performanța concretă și demonstrabilă a unui produs Totodată, au fost extinse și obligațiile privind marcajul CE.

ACCESAȚI DECLARAȚIILE DE PERFORMANȚĂ
Cursuri de instruire

Mai multă expertiză cu sesiunile de instruire GEZE

Întotdeauna la zi, cu GEZE!

© Karin Fiedler / GEZE GmbH

Centrul nostru de formare vă oferă un program cuprinzător de calificare pentru produsele GEZE. Programul nostru de cursuri de instruire și seminare vă oferă posibilitatea de a obține certificate de competență pentru punerea în funcțiune a produselor GEZE și de a absolvi seminare despre standarde și directive. Fiți informat la zi! În plus, față de cursurile noastre de pregătire pentru produse, care se adresează în principal companiilor care se ocupă de montare, organizăm evenimente separate pentru arhitecți și proiectanți. Participanții aprofundează cunoștințele în domenii precum automatizarea ușilor, tehnologia pentru uși și de siguranță, și dezvoltă împreună soluții pentru standarde de uși complexe.

Ne-am bucura să vă pregătim un program de instruire personalizat

Accesați secțiunea de cursuri de instruire și seminare GEZE

Instrumente și ajutoare

Instrumente și ajutoare pentru proiectarea și instalarea produselor GEZE

Pe lângă consilierea personală, vă putem ajuta și printr-o varietate de aplicații și instrumente, pe care le puteți folosi în activitatea de zi de zi pentru a proiecta, monta și întreține sistemele de management al clădirilor. De exemplu, prin configurarea Powerturn, calcularea designului de sistem pentru ferestre sau proiectarea și configurarea unei mari diversități de uși. Totodată, pe canalul YouTube GEZE puteţi găsi o mulțime de filme utile despre montarea produselor GEZE.

Accesare instrumente și ajutoare GEZE

Informații despre compania noastră, despre produse și servicii

În secțiunea de descărcări veți găsi materialele detaliate. Informații suplimentare despre produse sunt disponibile în portalul pentru clienți GEZE. Dacă aveți nevoie de informații suplimentare, nu ezitați să ne contactați personal.

Accesați secțiunea de descărcări GEZE

Contact

Cum vă putem ajuta?

Aveți întrebări sau sugestii? Ne puteți contacta în diferite moduri.

Contact

GEZE Romania +40-212-507-750 GEZE Service +40-316-201-257 Asistență tehnică +40-212-507-750