Produse și soluții

În cazul produselor, soluțiilor de sistem și serviciilor cu privire la uși și ferestre, GEZE se află printre liderii mondiali. Vă oferim asistență cuprinzătoare în cazul tuturor cerințelor din clădirea dvs. Soluțiile noastre reunesc funcționalitate, siguranță, confort și design. Cu ajutorul competențelor noastre în domeniul automatizării clădirii și legării în rețea, clădirea dvs. devine o clădire inteligentă (Smart Building). Vă oferim asistență de la prima idee la implementare, până la soluții personalizate, service și întreținere individualizate.

Întreprindere de familie

Succes global

Sediul central GEZE GmbH

Funcționăm ca întreprindere de familie cu succes pe plan global și solidă din punct de vedere financiar din anul 1863. Clienții noștri sunt impresionați constant de execuția produselor noastre, de confortul și de designul pe care le oferim. Rămânem consecvenți, dar suntem permanent curioși, dinamici și deschiși către ultimele tendințe, evoluții și piețe. Creăm clădiri în care oamenilor le place să trăiască și să muncească și ne-am asumat misiunea de a impulsiona semnificativ interconectarea digitală a tehnologiei clădirilor.

Mai multe despre companie<br/> 150 de ani GEZE

213

locații

22

țări

159

de ani GEZE

Locații

Avem peste 3.000 de angajați pe plan global, iar previziunile indică o creștere viitoare. Pe lângă sediul nostru internațional din Leonberg, avem alte 37 de filiale pe plan global. Acesta este rezultatul filozofiei noastre de servicii, de a fi întotdeauna aproape de clienții noștri și de a le furniza servicii excelente pe plan local.

Accesaţi locațiile