Showmobil

Showmobilul GEZE în turneu

La GEZE mobilitatea este o prioritate. Ne-am demonstrat agilitatea nu doar de produsele și de serviciile noastre inovatoare: Showmobilul GEZE se deplasează, de asemenea, prin toată Europa pentru a prezenta produsele și soluțiile noastre cele mai recente.

GEZE este o companie mobilă care se deplasează prin toată Europa grație showmobilului

În turul din nord spre sud și de la est spre vest, caravanele mobile GEZE au parcurs în total 370.000 km din 2007 până în prezent, au vizitat nenumărate locuri impresionante și au experimentat momente de neuitat.

În ultimii ani, caravana GEZE nu a fost doar în turul Germaniei, ci pe întregul continent european.

Showmobilul GEZE a avut deja opriri în: Italia, Țările Baltice, Ungaria, Grecia, Bulgaria, Serbia, Austria, Finlanda, Norvegia, Suedia, România, Polonia, Croația, Bosnia, Slovenia, Turcia, Ucraina, Spania, Franța, Macedonia și Elveția... multe țări au fost vizitate chiar şi de mai multe ori. Până la urmă o reuniune este la fel de plăcută ca și cunoașterea unor locuri noi.

O adevărată vedetă

Cu cei 7,5 metri lungime, 2,3 metri lățime și peste trei metri înălțime, showmobilul este o adevărată vedetă. Design compact, dar încăpător, a permis dotarea cu cele mai noi inovații în tehnologiile pentru uși, ferestre și de siguranță și cu soluțiile de automatizare pentru clădiri dezvoltate de noi

Puteți găsi informații suplimentare despre showmobilul GEZE aici:

Pliantul despre showmobilul GEZE (PDF | 604 KB)

Experimentați soluțiile GEZE din prima mână

Așteptăm cu nerăbdare să pornim din nou la drum cu showmobilul GEZE în Germania și în Europa!
Apropo: Puteți rezerva cu ușurință showmobilul GEZE pentru evenimente.

Contactați-ne