PROIECTARE

O bună proiectare rezolvă o jumătate din probleme – iar GEZE vă poate sta alături

Proiectele de construcții devin tot mai complexe prin introducerea de noi directive și tehnologii inovatoare. Expertiza noastră vă poate asista la proiectele dvs. Vă oferim servicii de consultanță personală și individualizată în toate fazele proiectului. Vă punem la dispoziție informații necesare despre produse și instrumente eficiente.

Obiecte BIM

PROIECTARE integrată a clădirilor cu obiecte BIM de la GEZE

  • Descărcați obiecte BIM gratuit
  • Disponibile pentru ArchiCAD, Autodesk Revit, Nemetschek Allplan
  • Conexiune pentru interfața instrumentului de configurare a ușilor

Dacă folosiți ArchiCAD, Revit sau Allplan, puteți încărca și configura obiectele BIM de la GEZE în software-ul dvs. CAD. BIM oferă avantaje suplimentare pe lângă vizualizarea clădirii, care sunt de interes mai ales în faza de proiectare și cea de construcție. Obiectele BIM de la GEZE conțin informații care pot fi evaluate pentru a vă furniza procese de mentenanță cu costuri transparente și ușor de planificat .

Aflați mai multe despre obiectele BIM de la GEZE

SPECIFICAȚII

Documentele corespunzătoare pentru caietele dvs. de sarcini

GEZE vă poate ajuta la întocmirea desenelor, planurilor de cablare şi specificaţiilor, în funcţie de proiectele și produsele specifice utilizate. Modulele de text și instrumentele asociate pot fi descărcate de pe site-ul nostru web și sunt disponibile în catalogul GEZE.

Totodată, vă puteți baza pe consultanții GEZE de proiecte. Aceștia vă oferă asistență gratuită pentru a dezvolta toate soluțiile tehnice necesare, pentru proiectare interdisciplinară și pentru crearea listelor de uși.

Accesați textele pentru specificații pe site-ul web GEZE

GEZE este recunoscută de arhitecți

Arhitecții realizează periodic sondaje pentru a afla cu ce fabricanți de produse pentru clădiri preferă să lucreze și care dintre aceștia oferă cele mai bune produse și soluții.

Afișați mai multe Afișați mai puține

Arhitecții iubesc soluțiile GEZE

Architect's Darling Award

Premiul de aur pentru uși automate GEZE © GEZE GmbH

Premiu dublu: La ediția din 2017 a Premiilor Preferatul Arhitecților, GEZE a obținut aurul la categoria „Uși automate”. Tototdată, compania a câștigat medalia de aur la categoria „Siguranță și controlul accesului”. 

Premiul Fenixul de Aur se acordă celor mai căutate soluții din industria construcțiilor. Circa 2.000 de arhitecți și proiectanți au luat parte la sondajul realizat pe scară largă, pentru a evalua compania care oferă cele mai bune produse și soluții.

Consultanță individualizată, specifică fiecărui domeniu

Sesiune foto angajații GEZE 2017 Personal specializat și de management

© Karin Fiedler / GEZE GmbH

Indiferent de tipul proiectului dvs., puteți fi siguri că GEZE va fi alături de dvs. în calitate de furnizor de soluții competent și ca partener de încredere. Suntem familiarizați cu particularitățile fiecărei branșe, atât din Germania, cât și din străinătate, ceea ce ne permite să vă oferim o asistență optimă în procesul de proiectare.Veți beneficia de consultanță integrală de proiect pentru toate specificațiile, soluțiile și serviciile de suport.

Experții de service ai GEZE au mulți ani de experiență și înțeleg pe deplin toate cerințele cu privire la sistemele pentru clădiri. Ei beneficiază constant de instruire profesională, inclusiv cu privire la schimbarea reglementărilor și directivelor. Împreună cu dvs., putem îndeplini orice cerințe individualizate.

Aflați mai multe despre soluțiile noastre DEDICATE FIECĂRUI DOMENIU

Nu ezitați să ne contactați pentru o sesiune de consultanță personală:

Accesați formularul de contact
Cursuri de instruire

Cursuri de instruire pentru arhitecți și proiectanți

În sesiunile noastre de instruire abordăm temele cele mai frecvente care îi preocupă pe arhitecți și pe proiectanți în materie de automatizare a ușilor, tehnologie pentru uși și tehnologie de siguranță. În calitate de producător de sisteme, înțelegem conexiunile dintre diferitele cerințe și putem aplica aceste cunoștințe pentru cea mai bună selecție posibilă de componente pentru uși. Aflați despre cursurile de instruire din regiunea dvs.

Instrumente de proiectare

Instrumente utile de proiectare pentru proiect dvs.

Pe lângă consultanța personală, instrumentele GEZE de proiectare vă pot ajuta, de asemenea, direct la locul de muncă. Instrumentele de proiectare GEZE vă ajută să vă proiectați mai eficient proiectele. De exemplu, ușile și ferestrele pot fi proiectate online. Cu ajutorul aplicației noastre, aveți la dispoziția dvs. întreaga varietate a produselor GEZE, chiar și atunci când sunteți pe drum.

GEZE – Managementul listelor de uși

În general, listele de uși sunt utilizate ca bază pentru redactarea textelor pentru licitații, deoarece permit rezumarea cât mai cuprinzătoare a tuturor cerințelor pentru uși. Navigarea clară prin meniuri, câmpuri de comentarii și funcții de confort asistă utilizatorul atunci când completează listele de uși GEZE. În același timp, numeroasele explicații vă ajută în luarea deciziilor. GEZE pune la dispoziția utilizatorilor soluții ușor de utilizat.

Conectare la portalul pentru clienți GEZE

Powerturn Captură de ecran calculator ușă

Calculator pentru uși Powerturn

Calculator pentru uși Powerturn

Determinați simplu și rapid domeniile de aplicare pentru care este recomandat dispozitivul Powerturn. Trebuie doar să introduceți câteva detalii, iar calculatorul online pentru uși vă va oferi informații exacte despre lățimea canatului ușii și despre greutăți.

Accesați calculatorul pentru uși Powerturn

Configurarea sistemelor de uși automate, inclusiv planurile de cablare

Portalul pentru clienți GEZE vă oferă posibilitatea unei proiectări și a unei configurări simple a sistemelor de uși automate. După finalizarea configurării, veți primi automat un plan de cablare. Beneficiile acestui sistem depăşesc cu mult simplificarea procesului de proiectare. Datorită faptului că planurile sunt asociate unei comenzi specifice, ele vă ajută, de asemenea, să întocmiți o documentație exactă. Pentru a începe acum procesul de proiectare, trebuie doar să vă conectați la portalul nostru pentru clienți:

accesați secțiunea de configurare a sistemelor de uși automate din portalul pentru clienți GEZE

Instrument pentru uși rotative și uși glisante circulare și semicirculare

Portalul pentru clienți GEZE vă oferă posibilitatea unei proiectări și a unei configurări simple a ușilor rotative și a ușilor glisante circulare și semicirculare. Pentru a începe acum procesul de proiectare, trebuie doar să vă conectați la portalul nostru pentru clienți:

Accesați secțiunea cu instrumentul pentru uși rotative și uși glisante circulare și semicirculare din portalul pentru clienți GEZE

Program de calcul pentru ferestre WinCalc

Program de calcul pentru ferestre WinCalc

WinCalc

Programul WinCalc de la GEZE efectuează calculele complexe aferente proiectării unui sistem de ferestre. Este ușor de utilizat, comod și vă ajută să economisiți timp. Programul vă permite să efectuați calculele pentru ferestre de ventilare manuale și motorizate, ferestre pentru evacuarea fumului și căldurii (RWA) și unități NRWG. Puteți proiecta și centrale de comandă în caz de urgență pentru evacuarea căldurii și a fumului (RWA).

Conectare la portalul pentru clienți GEZE

GEZEthermic 

GEZEthermic calculează coeficienții de transfer termic, așa-numitele valori U, pentru ușile glisante GEZE, conform EN ISO 10077-1:2006-09. Puteți folosi în calculul bilanțului energetic valorile U determinate prin intermediul acestei funcții.

Descărcați GEZEthermic (ZIP | 10.62 MB)

Pachetul de date LogiKal

Atunci când proiectați, calculați, construiți și comandați fațade, puteți folosi datele de produse GEZE din Orgadata, BMEcat și Datanorm. Printr-un simplu clic, puteți include detaliile tehnice ale produselor GEZE ca un pachet de soluții în calcule și în proiectare, precum și în procesele ulterioare de fabricație.Totodată, se pot îndeplini cu uşurinţă şi cerințe speciale. Chiar și sistemele complexe pot fi proiectate și produse simplu, fără a ridica dificultăți tehnice.

Solicitați pachetul de date GEZE de la Orgadata sau luați legătura cu noi:

Accesați Orgadata

Contactați-ne

Centrală de desfumare pentru casa scării GEZE

Proiectarea cablajelor © GEZE GmbH

Proiectarea cablajelor

Atunci când transferă rezultatele configurării din centrul de comandă WinCalc în portalul pentru clienți GEZE, utilizatorii vor primi acum automat și un plan de cablare conform detaliilor personalizate, specifice proprietății. Beneficiile acestui sistem depăşesc cu mult simplificarea procesului de proiectare. Datorită faptului că planurile sunt asociate unei comenzi specifice, ele vă ajută, de asemenea, să întocmiți o documentație exactă.

Conectare la portalul pentru clienți GEZE

Conectare la portalul pentru clienți GEZE

Portalul nostru GEZE vă pune la dispoziție o gamă largă de instrumente care vă permit să alegeți cu ușurință produsele din gama noastră – de ex., instrumente de configurare pentru proiectare ușilor și ferestrelor. De asemenea, vă oferim posibilitatea de a comanda produsele noastre direct online. Conectați-vă la portalul pentru clienți GEZE și bucuraţi-vă de toate serviciile noastre.

Conectare la portalul pentru clienți GEZE

Downloads

Informații de descărcat

În secțiunea noastră de materiale pentru descărcare puteți găsi documente utile.

Broșuri despre produse GEZE

Declarații de produs GEZE

Fișe de produse GEZE

Declarații de servicii GEZE

Texte pentru specificaţii GEZE

Proiectare la nivel de expert

Asistență prin intermediul unei proiectări la nivel de expert

Planificarea asistenței pentru sistemele de uși

Sistem de uși turnante Slimdrive EMD-F IS în Clinica Medicus din Wrocławiu, Polonia

© Maciej Lulko / GEZE GmbH

În funcție de contextul instalării, ușile trebuie să îndeplinească multiple prevederi în materie de protecție împotriva incendiilor, protecție antiefracție, izolație termică și fonică și accesibilitate. Cerințele care rezultă sunt deseori extrem de complexe. În cazul proiectelor de construcții de anvergură, ușile sunt înregistrate în liste de uși, care conțin specificațiile pentru fiecare ușă.

Participarea mai multor discipline de construcții în procesul de proiectare și de construcție sau lipsa unei examinări globale a tehnologiei pentru uși poate limita implementarea sistemelor de uși extrem de complexe. Firma GEZE oferă consultanță pentru proiectarea ușilor și vă ajută la selectarea componentelor.

Linii directoare și cerințe pentru proiectarea fără obstacole

Autonomia este deosebit de importantă pentru persoanele cu dizabilități sau pentru vârstnici. Aceștia doresc să experimenteze mediul lor înconjurător în mod independent și fără restricții. Din fericire, societatea a început să acorde mult mai multă atenție cerințelor de „accesibilitate”. Dacă inițial accesibilitatea a fost asociată unor limitări de ordin fizic, vârstă înaintată și boală, în prezent, accentul este pus mult mai mult pe beneficiile sale reale, cum ar fi independența, confortul și siguranța. Construcțiile fără bariere au fost deja integrate în numeroase standarde și reglementări.

Aflați mai multe despre accesibilitate

Film de prezentare a produselor GEZE pe YouTube

Accesați canalul YouTube al companiei GEZE pentru informații detaliate despre universul produselor GEZE, într-un format video ușor de urmărit. Pe lângă prezentarea soluțiilor GEZE în filmele de prezentare a produselor, am încărcat și filme de montaj și de asamblare. Vizionați-le pentru a beneficia de toate avantajele utilizării produselor GEZE.

Accesați canalul YouTube al companiei GEZE
CONTACT

Cum vă putem ajuta?

Aveți întrebări sau sugestii? Ne puteți contacta în diferite moduri.

Contact

GEZE Romania +40-212-507-750 GEZE Service +40-316-201-257 Asistență tehnică +40-212-507-750