Compania

Noi suntem GEZE – partenerul dvs. pentru uși, ferestre și tehnologie de siguranță

Aspectul cel mai important pentru noi este încrederea clientului în produsele noastre, în soluțiile de sisteme și în serviciile pentru uși și ferestre. Suntem o forță motrice majoră în interconectarea digitală a tehnicii clădirilor și urmărim un singur obiectiv: dezvoltarea unor clădiri confortabile. Produsele noastre inteligente îi impresionează pe clienții noștri din întreaga lume prin execuție, confort și design.

Despre noi

Întreprindere de familie cu succes global

Suntem o afacere de familie de succes, solidă financiar, care a debutat în anul 1863 și și-a dovedit competențele pe plan global. Conectăm toate părțile implicate în toate fazele ciclului de viață al clădirilor și obținem rezultate excepționale prin cunoștințele noastre despre branșă și din cele de specialitate. Ce ne diferențiază? Ne implicăm în proiectele clienților noștri de la o fază incipientă și rămânem implicați mai mult timp. Oferim tehnologii inovatoare pentru uși, ferestre și siguranță pentru clădiri inteligente. În timp ce ne păstrăm consecvența, suntem permanent curioși, dinamici și deschiși către ultimele tendințe, dezvoltări și piețe.

Răsfoiți broșura noastră de imagine (PDF | 2,74 MB)

160

de ani pe piață

>507

milioane de euro cifră de afaceri în 2022/2023.

1,226

 

de brevete în întreaga lume în anul fiscal 2018/2019

Locațiile noastre

Compania noastră are peste 3.000 de angajați pe plan global. Avem unități de producție la sediul din Leonberg, cât și în Tianjin (China), Zrenjanin (Serbia) și în Ankara (Turcia). Cele 37 de filiale sunt localizate în toată lumea, respectiv în: Germania, Austria, Elveția, Franța, Italia, Marea Britanie, Scandinavia, Benelux, Spania, Portugalia, Polonia, China, Coreea, Emiratele Arabe Unite, Africa de Sud, Ungaria, India, România, Ucraina, Singapore, Rusia, Turcia, Republica Cehă, Bulgaria, Slovenia, Slovacia, Finlanda, Estonia, Letonia, Lituania. Prin filialele noastre locale suntem întotdeauna aproape de clienții noștri și le putem oferi servicii excelente la fața locului.

Accesați locațiile GEZE din întreaga lume

Produse, soluții de sistem și servicii pentru uși și ferestre

Cu produsele, soluțiile de sistem și serviciile noastre pentru ferestre și uși, oferim totul de la o singură sursă pentru a dezvolta clădiri locuibile împreună cu clienții noștri. Ne concentrăm pe interconectarea digitală a tehnologiei clădirilor.

Istoria companiei

Logo Aniversare GEZE 160

De la două activități manufacturiere la o companie de tehnologie globală

Povestea noastră a fost captivantă încă de la început. Maistrul strungar Georg Friedrich Vöster, mecanicul Max Wessinger și omul de afaceri Friedrich Carl Bauer au înființat mai întâi propriile companii în diferite locații. Abia ulterior și-au unit forțele și au așezat piatra de temelie pentru compania GEZE. O decizie revoluționară și începutul unei lungi povești de succes. Iar astăzi, după mai bine de 150 de ani, suntem o întreprindere de familie activă pe plan global, ale cărei soluții inovatoare sporesc gradul de confort al clădirilor.

Mai multe informații despre istoria noastră bogată

Pentru ce milităm

Principiile GEZE

Suntem mândri de istoria și de realizările companiei noastre și ale angajaților săi. Succesul și creșterea noastră au la bază principii în care credem, dar pe care le și privim permanent cu un ochi critic și le rafinăm.

Îi susținem și îi conectăm pe toți cei implicați în ciclul de viață al unei clădiri – cu un singur scop în minte: de a dezvolta spații rezidențiale și de muncă confortabile.

Analizăm întotdeauna produsele noastre cu clienții, pentru a ajunge la soluții inovatoare și eficiente.

Pe baza cererii pentru produsele noastre, devenim o companie din ce în ce mai globală și internațională, care poate fi abordată la nivel local de către clienți.

GEZE - angajator de top în 2020

GEZE - angajator de top în 2020

Ca întreprindere de familie care are o istorie de aproximativ 160 de ani, acordăm o importanță deosebită relațiilor pe termen lung. În consecință, aspecte precum formarea internă și educația continuă sunt foarte importante pentru noi.

Suntem un organism de învățare și facem întâi uz de propriul nostru potențial de dezvoltare. Scopul nostru este de a ocupa posturile de specialiști și de management din rândul propriilor angajați, ori de câte ori este posibil.

Prin urmare, ca afacere de familie rămânem independenți și suficient de flexibili pentru a identifica și satisface nevoile în schimbare ale clienților noștri.

Pentru a ne asigura că putem furniza cât mai rapid posibil produse și servicii de ultimă generație clienților noștri internaționali, producem în diferite locații – inclusiv în China, Serbia, Turcia și Germania. 

Dar întotdeauna respectăm aceleași standarde înalte de calitate la nivel mondial. În același timp, avem un angajament clar față de Germania, care va continua și pe viitor să fie cea mai importantă locație de producție.

Oferim clienților noștri consultanță de specialitate în fiecare branșă și considerăm că este extrem de important să oferim consiliere obiectivă, în calitate de parteneri egali ai clienților noștri.

Fie că este în domeniul asistenței medicale sau al educației, experții noștri înțeleg cerințele specifice și pot oferi clienților noștri consultanță, precum și asistență practică.

Astfel putem oferi clienților noștri consultanță optimă și putem gestiona proiectele într-un mod eficient și orientat către obiective. Rețeaua noastră internă excelentă și locațiile din întreaga lume ne permit să furnizăm același serviciu în întreaga lume.

Ne însoțim clienții pe parcursul întregului ciclu de viață al produsului. Chiar de la prima discuție de planificare, furnizăm clienților noștri consiliere detaliată – și ascultăm cu atenție ceea ce au aceștia de spus. Oferim consiliere obiectivă și livrăm tehnologie de siguranță pentru uși și ferestre, dintr-o singură sursă. Putem adapta soluțiile oferite la cerințele și nevoie specificate.

Preluăm asamblarea produselor – dacă este necesar, putem prelua totodată și planificarea de specialitate. Spre exemplu, pentru soluții fără obstacole. Suplimentar, furnizăm servicii complete post-vânzare, instruire și asistență rapidă.

De asemenea, putem să efectuăm mentenanța periodică sau inspecțiile anuale obligatorii în numele dumneavoastră. Chiar și în acest context suntem bucuroși să putem fi compatibili cu produse terțe.

Prin ce ne diferențiem

Calitatea GEZE

Ne-am propus să optimizăm permanent calitatea produselor noastre și astfel îndeplinim natural cerințele în materie de managementul calității stipulate de DIN ISO 9001.

Ce este important pentru noi

Ne concentrăm pe sustenabilitate

Sustenabilitatea este unul dintre domeniile pe care ne vom concentra pe viitor și unul dintre principiile noastre corporative de bază. Sustenabilitatea ne determină activitățile cotidiene în toate domeniile, atât în privința proceselor de producție, cât și a produselor în sine. Această conștientizare se reflectă și în participarea de mulți ani în cadrul DGNB (Societatea Germană pentru Clădiri Sustenabile) în calitate de membri.

Mai multe despre sustenabilitate la GEZE

La raportul de sustenabilitate (PDF | 3,23 MB)

Sustenabilitatea produselor noastre se reflectă deja în longevitatea lor. Prin proporția mare de materii prime metalice, produsele sunt ideale pentru reciclare, fiind astfel deosebit de prietenoase cu mediul înconjurător. Totodată au o contribuție valoroasă la realizarea unor construcții care asigură economisirea energiei. Sistemele de uși automate, de exemplu, reduc pierderile de aer cald sau rece prin deschiderea ușilor și elimină nevoia instalațiilor de climatizare consumatoare de energie.

Multe dintre produsele noastre îndeplinesc criteriile de sustenabilitate ale celui mai important sistem internațional de evaluare a clădirilor ecologice (Societatea Germană pentru Construcții Durabile [DGNB] și criteriile LEED). Prezentăm aceste informaţii în mod transparent şi voluntar prin intermediul declarațiilor de mediu (EPD) pentru produsele noastre. Sistemele noastre de amortizoare pentru uși TS 4000 și 5000 și unitățile de acționare pentru uși ECdrive și Powerturn, precum și produsele cum ar fi deschizătorul de supralumină OL 90 N și sistemul de ușă rotativă TSA 325 NT, îndeplinesc cerințe stricte.

Produsele noastre se găsesc pe DGNB Navigator și în bazele de date online greenbuildingproducts.eu, împreună cu certificatele corespunzătoare. Certificatele fac dovada numărului de puncte cu care poate contribui un produs GEZE la certificarea cu succes DGNB sau LEED a unei clădiri, ceea ce ne ajută clienții în procesul de certificare pentru clădiri ecologice.

Mai multe despre clădirile ecologice

GEZE este membru activ al Societății Germane pentru Construcții Durabile (DGNB).

GEZE este membru activ al Societății Germane pentru Construcții Durabile (DGNB).

În calitate de membri activi ai Institutului pentru Construcții și Mediu (Institut für Bauen und Umwelt e.V. – IBU) și ai Societății Germane pentru Construcții Durabile (DGNB), am susținut permanent construcțiile durabile. Fiind o companie care a consfințit sustenabilitatea ca fiind o cerință esențială și care, prin produsele sale, contribuie activ la realizarea de construcții eficiente energetic, era de așteptat ca GEZE să devină membru DGNB.

Societatea Germană pentru Construcții Durabile înțelege sustenabilitatea ca pe o obligație a societății în ansamblu, de a își asuma responsabilitatea pentru problemele curente, cum ar fi schimbările climatice și penuria resurselor. Construcţiile durabile pot avea o contribuție cheie în acest sens. Din datele Ministerului Federal al Mediului reiese faptul că circa o treime din consumul de resurse din Germania este cauzat de clădiri.

Accesați DGNB

Mai multe despre eficiența energetică în clădiri