Bun venit la GEZE

Pentru noi este un aspect de la sine înțeles că vom trata responsabil datele dvs. cu caracter personal. Dacă am primit de la dvs. date cu caracter personal, le prelucrăm și le utilizăm prin respectarea prevederilor naționale și europene în vigoare de protecție a datelor. Informații detaliate găsiți în declarația noastră de protecție a datelor.

Sfera de aplicare a consimțământului dumneavoastră

Sunt de acord ca grupul GEZE, cu sediul principal al GEZE GmbH în Reinhold-Vöster-Str. 21-29 in 71229 Leonberg Germania (denumit în continuare: GEZE) să prelucreze datele indicate aici de mine (de ex. numărul de telefon, adrese de e-mail etc.) în scopuri publicitare, printre care se numără în special transmiterea de newlettere şi contactarea telefonică sau scrisă. În plus, se promovează produsele, soluțiile și serviciile Grupului GEZE. De Grupul GEZE aparțin toate filialele, care poartă denumirea de GEZE în denumirea firmei, îndeosebi GEZE Service GmbH.

Printre subiectele promovate se numără, de exemplu, reviste de specialitate, Carte Albă și cărți de specialitate, produse, cum ar fi paleta de produse GEZE, servicii, precum seminare și instruiri sau GEZE Service GmbH, precum și invitații sau mementouri pentru acestea, invitații la târguri comerciale și evenimente, newslettere ale clienților, campanii de reduceri, concursuri cu premii, sondaj de opinie, informații și noutăți despre produse. Ofertele online , sunt portaluri web specifice, oferte de e-learning, oferte media digitale, precum și servicii, cum ar fi campanii lead și cercetare de piață.

Ofertele online sunt portaluri web specifice, oferte de e-learning, oferte media digitale, precum și servicii, cum ar fi campanii lead și cercetare de piață.

Dreptul la retragerea consimțământului

Vă puteți retrage acest consimțământ oricând cu efect pe viitor. Scrieți-ne pur și simplu un e-mail la data-protection@geze.com. Vă vom confirma ulterior retragerea consimţământului. Detaliile, în special cu privire la drepturile dvs. de persoană vizată, le puteţi găsi în declaraţia noastră cu privire la protecția datelor.