Perspective GEZE

Accentul se pune pe megatendințe: GEZE în era transformării digitale

Tomislav Jagar este membru în consiliul de administrație GEZE, fiind responsabil de vânzări. În acest interviu, el dezvăluie cum face față GEZE, ca și companie tradițională, provocărilor erei digitale.

Vizitatorii la Târgul BAU pot vedea și pot simți schimbarea în imaginea publică a companiei. Concret, cum puteți defini reorientarea brandului GEZE, domnule Jagar?

Da, este adevărat. Puteți vedea clar schimbarea la Târgul principal de Arhitectură BAU din München. Avem o imagine strălucitoare, modernă și deschisă, în conformitate cu propunerea noastră de valoare: ne-am angajat să realizăm clădiri în care merită să trăiești. Suntem de asemenea un brand pe care îl puteți atinge, iar târgul de comerț este un punct de atingere pentru oricine, în adevăratul sens al cuvântului. Pentru noi, acest lucru înseamnă, de asemenea, parteneriat. În mod privat sau profesional, noi interacționăm cu toți vizitatorii în termeni egali, indiferent că sunt clienți, parteneri sau potențiali clienți. Oricine poate atinge produsele noastre, poate experimenta calitatea – și, bineînțeles, oricine poate să pună întrebări.

Prin urmare, acest lucru înseamnă că pentru GEZE produsele sunt în centrul atenției?

Cu certitudine, da. Suntem o companie cu tradiție și rădăcini puternice în măiestrie și calitate. Dar între timp am devenit o companie internațională care acționează în medii complexe și dinamice. Și am demonstrat de nenumărate ori capacitatea noastră de adaptare și schimbare în acord cu vremurile, pe parcursul existenței noastre de 150 de ani. Suntem capabili să răspundem flexibil celor mai diferite nevoi și dorințe ale clienților și partenerilor noștri. Aceasta începe cu ascultarea și înțelegerea. Pe lângă produse individualizate, oferim și pachete personalizate și soluții individualizate.

Pe parcursul existenței noastre de peste 150 de ani, am demonstrat de nenumărate ori capacitatea noastră de adaptare și de a răspunde în mod flexibil celor mai variate și diferite nevoi ale clienților noștri.

Tomislav Jagar – director administrativ al departamentului de vânzări la GEZE

Tomislav Jagar, director administrativ la GEZE © Katrin Fiedler / GEZE GmbH

Ce înseamnă acest lucru pentru strategia dumneavoastră de vânzări?

Misiunea noastră este să asigurăm suportul pentru clădiri pe parcursul întregului ciclu de viață al acestora. Aceasta înseamnă nu doar aprovizionarea clienților cu produse, ci și furnizarea consultanței și a suportului. Ne angajăm să oferim mereu servicii flexibile și fiabile. Ne considerăm un furnizor de soluții complete și integrate, care înțelege cu adevărat valoarea interacțiunii pentru orice proiect specific.

Vorbind despre networking – care este importanța digitalizării pentru sectorul dvs.?

Pentru noi, digitalizarea este o atitudine. Nu este vorba doar despre tehnologie și unelte. În primul rând, acest lucru implică comunicații și cooperare în formate digitale. Tehnologia urmează nevoile emergente – nu invers. În același timp, urmărim îndeaproape lumea digitală. Avem în vedere ce rol pot juca produsele noastre și dezvoltăm idei inspiraționale pentru viitor. Nu privim digitalizarea ca un scop în sine: trebuie să existe un beneficiu pentru clienții și utilizatorii produselor noastre. Și nu putem neglija aspectele sensibile al digitalizării, precum securitatea și protecția datelor.

Digitalizarea începe cu gândirea. Nu este vorba doar despre tehnologie și unelte. Mai presus de toate, acest lucru implică comunicare și noi forme de colaborare.

Tomislav Jagar – director administrativ al departamentului de vânzări la GEZE

Prin urmare aveți o abordare foarte holistică în privința construcțiilor și clădirilor?

Da, pentru că noi suntem peste tot în lume. Și abordăm lumea cu ochii deschiși. Bazându-ne pe anii noștri de expertiză, scopul nostru este de a răspunde megatendințelor în interesul clienților noștri. Sustenabilitate, urbanizare, clădiri inteligente – acestea nu sunt doar vorbe goale pentru noi. Cu soluțiile noastre, scopul este să oferim răspunsuri concrete la aceste provocări. Prin urmare, țelul nostru suprem este să facilităm construirea de clădiri solide și agreabile.