Discuții specializate despre tehnologii pentru uși, ferestre și de siguranță

Proiectarea și conceperea clădirilor locuibile prezintă întotdeauna provocări semnificative și formulează întrebări la adresa proiectanților, arhitecților și instalatorilor. În discuțiile noastre specializate, experții noștri GEZE oferă sugestii importante cu privire la aspecte curente, cum ar fi protecția împotriva incendiilor, aerisirea naturală, sistemele digitale de control al accesului și proiectarea profesională a ușilor – inclusiv exemple și soluții practice ilustrate.

Sisteme digitale de control al accesului - soluții eficace pentru sectorul comerțului cu amănuntul

Adăugarea GEZE Counter la ușile automate creează un sistem de control al accesului

Adăugarea GEZE Counter la ușile automate creează un sistem de control al accesului

Mulți proprietari se confruntă cu problema controlării numărului de persoane prezente în interiorul magazinelor. Discuția noastră specializată – „Controlul digital al accesului – Menținerea siguranței la respectarea limitelor guvernamentale cu privire la numărul maxim de clienți din magazine” – oferă răspunsurile necesare În această discuție, experții noștri prezintă modul în care funcționează Sistemul de control al accesului GEZE, numeroasele avantaje pe care le prezintă și din ce motiv sistemul va continua să ofere avantaje chiar și după ce restricțiile în vigoare pentru combaterea pandemiei vor fi ridicate.

VIZIONAȚI ACUM

Sugestii pentru obținerea unui schimb de aer eficient prin aerisire naturală

Ferestrele automate permit o aerisire naturală confortabilă.

Ferestrele automate permit o aerisire naturală confortabilă.

În ziua de astăzi suntem conștienți că spațiile închise prezintă un risc ridicat de transmitere aeriană a agenților virali infecțioși. Cum putem asigura un schimb suficient de aer în școli, grădinițe, firme și birouri? Experții noștri vă oferă sugestii eficiente pentru punerea în aplicare a unei soluții de aerisire naturală în clădiri, cu un minim de efort și cu investiții reduse, reducând astfel necesitatea aducției de aer proaspăt și creând un climat sănătos în încăperi.

SUGESTIE: SOLUȚII GEZE PENTRU AERISIRE NATURALĂ (PDF | 0.97 MB)

Vizionați acum

Soluții pentru clădiri: Descoperiți noi soluții GEZE

Aruncați o privire asupra avantajelor noilor produse pe care le-am introdus în premieră în cadrul BAU Online. Descoperiți noile soluții din domeniul tehnologiei ușilor, ferestrelor și de siguranță, fie accesând filmele, fie în secțiunea noastră de pe site-ul târgului:

  • Controlul digital al accesului cu GEZE Counter
  • Set de extindere cu unde radio FA GC 170 pentru instalații de blocare în poziție
  • Sistem de ușă glisantă automată PECdrive cu protecție IP65 și protecție îmbunătățită împotriva coroziunii
  • Sistem de ușă glisantă GEZE MCRdrive cu închidere ermetică
  • IQ box Safety, o soluție certificată TÜV ce oferă cel mai înalt nivel de siguranță pentru ferestre acționate prin forță, până la clasa de protecție 4
  • Feronerii automate înclinate F 1200+ pentru ferestre mari
  • ... și multe altele!

Sugestie: În broșurile noastre despre produse puteți descoperi alte soluții profesionale care permit clădirilor să fie mai agreabile.