Studii de caz

Sistemele de pereți despărțitori din sticlă subliniază designul neobișnuit al hotelului Novotel Heathrow.

Dacă citiți recenziile despre hotelul Novotel din aeroportul londonez Heathrow, pe lângă comentariile uzuale ca „nou, curat, confortabil”, veți întâlni surprinzător de des formulări precum „design modern” și „atmosferă neobișnuită”. Aceste recenzii din partea clienților se datorează în parte și produselor GEZE, cum ar fi sistemul de pereți despărțitori din sticlă sau ușile glisante automate.

GEZE se implică în toate stadiile de dezvoltare ale unui proiect

Dacă dorim să ne sprijinim clienții într-un mod optim, este important să ne implicăm cât mai devreme în proiecte. Mai ales dacă este vorba despre cerințe speciale în materie de design și de estetică. Această abordare poate preveni corecțiile ulterioare inutile și uneori laborioase. În acest scop, folosim sistemul Global Account Management (GAM), prin care ne sprijinim clienții de la începutul unui proiect și până la mentenanța și service-ul neîntrerupt. Încă de la început, echipa GAM din cadrul GEZE UK, responsabilă pentru grupul hotelier, a colaborat strâns cu constructorii și dezvoltatorii grupului Nine, cu arhitecții de interior de la biroul londonez de arhitectură Koncept Interior Design și cu comerciantul de feronerie din Kent Franchi plc.

Întreaga echipă GEZE UK a colaborat la acest proiect, de la departamentul de vânzări și distribuție și până la cel de service și cel financiar. Au lucrat împreună pentru a satisface cerințele particulare ale clientului, efectuând vizite pe șantier și oferind consiliere în aspecte legate de instalarea produselor noastre. Rezultatul este un hotel foarte impresionant, care realmente ridică ștacheta în domeniu. Este un hotel cu numeroase caracteristici fabuloase, care demonstrează faptul că luxul poate fi accesibil.

Andy Howland, director de vânzări și marketing în cadrul GEZE UK

Uși glisante automate la intrarea în hotel – soluția perfectă cu GEZE Slimdrive

Prima impresie este extrem de importantă, mai ales în cazul hotelurilor, care doresc în primul rând să își impresioneze oaspeții, iar în al doilea rând să îi întâmpine într-un mod cât mai confortabil și accesibil. Prin urmare, un hotel bun trebuie să aibă uși funcționale și sigure, care se integrează însă în designul global și care conving oaspeții că „invizibilul” este posibil. Sistemul GEZE Slimdrive SL NT răspunde perfect acestor deziderate: un sistem de uși glisante lineare pentru căile de ieșire de urgență, ideal și pentru fațadele de sticlă cu cerințe maxime în materie de design. Cu o înălțime de numai 7 cm, acționarea Slimdrive instalată este aproape invizibilă, operează practic fără zgomot, putând însă deplasa greutăți de până la 125 kg. Modelul Slimdrive este ideal pentru clădiri cu un număr mare de vizitatori, cum este și cazul hotelului Novotel, situat chiar lângă aeroportul Heathrow. Sistemele de senzori de la uși asigură siguranța, astfel încât persoanele sau mâinile copiilor care stau în cadrul ușii să nu fie prinse în ușile glisante.

Uși glisante automate – acționarea Slimdrive marca GEZE întâmpină oaspeții hotelului

Ușa noastră glisantă automată se încadrează perfect în casa scării de la recepție, iar împreună cu baldachinul creează o experiență impresionantă la intrarea în hotel.

O diversitate de modele de compartimentări ale spațiului, grație sistemului manual de pereți culisanți marca GEZE

In interiorul hotelului, compartimentarea spațiului între zona de bar și de restaurant atrage imediat toate privirile. Aici, sistemul nostru manual personalizat de pereți culisanți (MSW) ajută la deschiderea sau compartimentarea spațiului în diferite scopuri, de ex. pentru eveniment private sau pentru micul dejun. Cele nouă panouri vitrate se integrează perfect în formele și modelele naturale de cer și nori și contribuie la atmosfera relaxantă a spațiului. Cu ajutorul căruciorului cu role SmartGuide dezvoltat de GEZE, toate variantele de canaturi pot fi implementate fără dificultăți și într-un mod extrem de prietenos cu utilizatorul. Sistemul inteligent de pereți despărțitori din sticlă permite astfel crearea unei arhitecturi spațioase, contemporane și stabilește noi puncte de referință în domeniul designului unic al zonelor de bar și de restaurant.

Aflați mai multe despre sistemele manuale de uși glisante

Sistem de pereți despărțitori din sticlă

Sistemul nostru variabil și ușor de operat de pereți despărțitori din sticlă permite reconfigurarea aceluiași spațiu în multe variante, fără un efort deosebit și fără a crea impresia unui spațiu restricționat.

Uși care se închid sigur și silențios – importante pentru confortul oaspeților din hoteluri

Forța de închidere reglabilă ajută la reducerea zgomotului generat atunci când persoanele intră sau ies din cameră.

Amortizor de ușă GEZE TS 2000 © GEZE GmbH

Hotelurile au multe uși, care trebuie să îndeplinească diferite cerințe – iar hotelul Novotel Heathrow nu face excepție. Hotelul are peste 166 de camere, o sală de fitness, o bibliotecă, săli de ședințe, un restaurant și un bar pe acoperiș, cu vedere către pistele aeroportului. „Relaxarea” și „reducerea zgomotului” sunt aspecte-cheie dorite de clienții hotelurilor – mai ales în apropierea unui aeroport. În hoteluri se aud frecvent uși trântite, atunci când un oaspete iese din cameră. Nu și în acest caz. Amortizoarele de ușă GEZE sunt utilizate la toate ușile, asigurând închiderea silențioasă a acestora. Astfel, ceilalți clienți ai hotelului nu sunt deranjați. Acest lucru se realizează grație forței de închidere reglabile, care poate fi ajustată în mod individual, în funcție de greutatea ușii. În același timp, amortizoarele asigură închiderea sigură a uşilor, îndeplinind astfel prevederile legale cu privire la protecția împotriva incendiilor.