Studii de caz

Bine ați venit în centrul comercial CityLife din Milano – cu uși automate de la GEZE.

Centrul comercial CityLife din Milano este unul dintre cele mai interesante proiecte de dezvoltare urbană și arhitecturale din prezent. Noul centru rezidențial și de afaceri va contura permanent aspectul modern al orașului Milano. Toți vizitatorii acestui spectaculos district de cumpărături intră prin uși automate produse de GEZE – Bine ați venit!

Arhitectură de ultimă generație: centrul comercial CityLife din Milano

Centrul comercial CityLife se desfășoară prin zona pietonală a locației omonime a fostului centru expozițional Fiera Milano. Designul spectaculos al centrului comercial CityLife a fost creat de renumita firmă de arhitectură Zaha Hadid Architects. Centrul, care se întinde pe trei etaje, combină moda, divertismentul, barurile și restaurantele. Facilități comerciale atractive, cu peste 100 de magazine, împreună cu un cinematograf și restaurante, vor crea o atmosferă plină de viață pentru acest proiect ambițios de dezvoltare urbană.

Noi, cei de la GEZE Italia, suntem foarte mândri că facem parte dintr-un proiect atât de prestigios. Soluțiile noastre sunt unele dintre cele mai inovatoare opțiuni de pe piață, la ora actuală, și suntem încântați că firma de arhitectură ne-a cooptat.

Marco Montiglio, director executiv al GEZE Italia

Uși automate GEZE în zona de intrare

Uși automate oriunde priviți – o caracteristică-cheie într-un centru comercial. Foto: GEZE GmbH

Uși automate oriunde priviți – o caracteristică-cheie într-un centru comercial. © GEZE GmbH

Peste 30 de uși automate produse de GEZE au fost instalate în timpul construcției și sunt acum utilizate în zona mare și luminoasă de la intrarea în districtul comercial. Sistemele de uși glisante în regim automat, selectate pentru prestigiosul proiect, sunt sistemele elegante și moderne din oțel Slimdrive BO și ECdrive FR, care garantează o fiabilitate constantă și siguranță la cel mai înalt nivel, pentru intrări și pentru căile de salvare. Având un design atractiv și cerințe de spațiu reduse, sistemele pentru uși se integrează aproape invizibil în ușile de sticlă, susținând utilizarea optimă a luminii naturale în primitoarea zonă de intrare a centrului comercial CityLife.

Ușile glisante GEZE întâmpină vizitatorii la CityLife

Ambele uși glisante sunt certificate în conformitate cu DIN 18650 și pot fi combinate cu sistemul GEZE SecuLogic pentru căile de evacuare (EC-FR-RWS), sistemele de control al accesului și sistemul de management al clădirii. O caracteristică deosebit de importantă pentru căile de evacuare: acumulatorii integrați asigură o deschidere de urgență și menținerea în poziție „închis”, în cazul căderii de curent. Ușile automate GEZE și sistemele cu uși glisante au astfel o contribuție-cheie la siguranța și confortul din centrul comercial CityLife din Milano.