Studii de caz

Ușile automate GEZE promovează o atmosferă plăcută pentru tinerii pacienți

GEZE este un furnizor important de tehnologie pentru uși, ferestre și siguranță în Marea Britanie. GEZE Ltd Marea Britanie a implementat soluții de ultimă generație pentru ușile în Spitalul de Copii John Radcliffe din Oxford, combinând cu pricepere funcționalitatea clinică cu o atmosferă confortabilă pentru tinerii pacienți.

Eficiență invizibilă: sisteme de ușă glisantă Slimdrive SL

Sisteme de ușă glisantă cu vitrare, la intrarea în spitalul de copii.

Sistem de ușă glisantă din sticlă în regim automat, cu unitate de acționare Slimdrive SL cu un design discret de 70 mm.

Spitalul de copii John-Radcliffe a fost proiectat de arhitecții companiei Parry Bowen și construit în conformitate cu cele mai recente standarde de arhitectură spitalicească. Adevăratul element care atrage privirile asupra intrării principale este ușa glisantă în regim automat cu două canaturi, cu un puternic sistem de acționare GEZE Slimdrive SL; acesta funcționează aproape invizibil, datorită înălțimii sale de construcție de numai 70 mm. Sistemul automat de acționare Slimdrive SL se încadrează discret și elegant în fațada clinicii contemporane și gestionează în mod silențios și eficient mii de cicluri de mișcare în fiecare zi, în aglomeratul spital de copii.

„Suntem încântați de designul zonei noastre de intrare. Este exact genul de atmosferă care se așteaptă de la un spital modern pentru copii. Manopera de înaltă calitate aduce o contribuție-cheie pentru o atmosferă confortabilă și primitoare pentru pacienți și personalul clinic", spune Vickie Holcroft, manager de proiect la Spitalul John Radcliffe.

Uși batante în regim automat: comoditate în întreaga zonă clinică

Sistemele pentru ușă batantă din seria de acționare GEZE TSA sunt utilizate peste tot în complexul clinicii, unde funcționalitatea și accesul confortabil au o importanță deosebită. Mecanismul de acționare a ușilor automate TSA 160 asigură deschiderea și închiderea ușoară și fiabilă a ușilor automate, chiar și în zone foarte frecventate. Amortizorul aplicat pentru uși TS 4000 oferă confort flexibil de trecere prin ușile batante cu acționare manuală. Forța de închidere a amortizoarelor pentru uși poate fi reglată individual și poate fi ajustată perfect, pentru a răspunde nevoilor fiecărei zone clinice. Acestea permit deschiderea canaturilor ușii cu un efort minim, de exemplu pentru copii și adulți slăbiți. Unitățile de acționare TSA facilitează transportul paturilor și/sau a pacienților, de către personalul clinicii.

Arhitectura exigentă a Spitalului de Copii John Radcliffe necesită produse sigure și durabile, capabile să reziste la eforturi ridicate, dar care să se și integreze estetic în designul clădirii. Slimdrive SL este soluția perfectă pentru aceasta. Sistemele de uși batante din seria de produse TSA sunt, de asemenea, indispensabile în spitale. Accesul simplu, necesitând puțin efort, asigură o deplasare rapidă prin întreaga clădire a clinicii – o condiție prealabilă, care poate salva vieți.

Jules Quested-Williams, șef de vânzări și marketing la GEZE UK Ltd

Controlul accesului în zonele clinice supravegheate

Pentru a proteja controlul accesului în zonele clinice sensibile, ușile batante către sălile de operații și secțiile de terapie intensivă au fost, de asemenea, echipate cu o unitate de acționare TSA cu sistem de închidere electromagnetic. Acesta garantează că numai persoane autorizate pot intra în aceste zone.

Produse GEZE în Spitalul de copii John Radcliffe

  • Mecanism de acționare a ușilor automate TSA 160
  • Amortizor aplicat pentru uși TS 4000