Studii de caz

Estetica sticlei: uși din sticlă GEZE în Leonardo Glass Cube

Sistemele integrate realizate exclusiv din sticlă (IGG) sunt unele dintre cele mai inovatoare soluții de pe piața sticlei. Un exemplu impresionant de estetică inovatoare a sticlei este Leonardo Glass Cube din Bad Driburg; GEZE a montat aici sisteme integrate, realizate exclusiv din sticlă, cu închizător de ușă GEZE TS 550 IS montat în podea.

Sistem complet din sticlă integrat în Leonardo Glass Cube

Leonardo Glass Cube, clădirea de conferințe și evenimente a furnizorului de produse din sticlă Leonardo, a fost inaugurată în 2007. Sistemul complet din sticlă integrat de la GEZE a adăugat libertate proiectării impunătoarei fațade din sticlă, a cărei estetică vizuală a fost anterior afectată de profilurileși sistemele de feronerie glisantă.

Fațade din sticlă transparentă – cu uși din sticlă de la GEZE

Ușă din sticlă cu două canaturi în Leonardo Glass Cube, vedere interioară. Foto: MM Fotowerbung pentru GEZE GmbH

Fațadă transparentă din sticlă, fără elemente tehnologice vizibile: ușa din sticlă cu amortizor pentru uși TS 5000 de la GEZE.

Ușile din sticlă de la GEZE integrează profilul și sistemul de feronerie glisantă în mod invizibil între panourile de geam cu închidere plană, pentru a crea o suprafață consistentă – fără părți vizibile sau voluminoase pe suprafața sticlei. Suprafața de înaltă calitate oferă o transparență completă și lejeritate vizuală. Întreaga „inteligență” a ferestrei este situată între panouri: datorită unei margini discrete din sticlă, imprimată în interiorul foii de geam, tehnologia din spatele acesteia este practic invizibilă. Acest lucru ajută la crearea unui design al fațadei consistent din punct de vedere stilistic, indiferent dacă sunt folosiți pereți glisanți modulari din sticlă, uși glisante sau uși batante, manuale sau în regim automat din sticlă, uși vitrate simple sau uși batante bidirecțional.

Uși realizate exclusiv din sticlă, personalizate cu sistem GEZE integrat

Sistemul flexibil realizat exclusiv din sticlă poate fi folosit pe fațadele cu vitrare integrală din interior sau exterior și în sisteme fixe sau flexibile de pereți pentru compartimentarea spațiului, ca o modalitate de a compartimenta zonele de așteptare în aeroporturi sau drept compartimente în clădirile de conferințe și evenimente, la centre comerciale, bănci, spații de birou sau aripi moderne de birou. Opțiunile de proiectare sunt aproape nelimitate. În același timp, ușile din sticlă GEZE îndeplinesc o mare varietate de cerințe în ceea ce privește designul și funcționalitatea:

  • Cerințele individuale de design al sticlei pot fi realizate folosind tipuri speciale de sticlă, de exemplu cu modele imprimate pe panou.
  • Nevoile specifice precum izolarea termică crescută, izolarea fonică sau cerințele de siguranță pot fi satisfăcute de soluțiile IGG de la GEZE.
  • Funcționalitate fiabilă: Soluțiile IGG păstrează toate avantajele sistemelor fiabile de feronerie glisante GEZE fără limitare – făcând posibile inclusiv numeroase setări individuale.

Ca și sistemele existente de feronerie glisantă GEZE, sistemul complet din sticlă integrat de la GEZE este caracterizat, de asemenea, prin costuri reduse pentru mentenanță și niveluri ridicate de comoditate.

Uși din sticlă cu estetică maximă

Ușă din sticlă cu două canaturi în Leonardo Glass Cube, vedere exterioară. Foto: MM Fotowerbung pentru GEZE GmbH

Profil de ușă transparent, cu funcționalitate ridicată: sistem complet din sticlă integrat de la GEZE.

În Leonardo Glass Cube, ușile minimaliste din sticlă servesc la accentuarea combinației de structuri moi, fluide și o carcasă simplă, dreaptă. Sistemele noastre integrate, realizate exclusiv din sticlă, susțin astfel aspirația brandului Leonardo de a deveni o companie pentru un stil de viață.

Produse GEZE în Leonardo Glass Cube, Bad Driburg

  • Sistem integrat, realizat exclusiv din sticlă (IGG)
  • Amortizor pentru ușă montat în podea GEZE TS 550 IS
  • Amortizor pentru ușă GEZE TS 5000